Verlopen – WIN: een duurzame regenjas van Vaude voor jou én je lief t.w.v. €380

Holy Crap
Vaude regenjas
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
03.05.2021

De weersvoorspellingen voor de komende dagen zien er allesbehalve zonnig uit. Maar echte die-hard wandelaars laten zich door de regen niet tegenhouden. Hetzelfde geldt trouwens voor de meeste stedelingen, die zichzelf elke dag dapper op hun fiets hijsen ongeacht de kleur van de hemel. Of je nu de urban jungle intrekt voor een regenachtig avontuur of het bos induikt, een modieuze, duurzame regenjas is in ieder geval een must. Wij mogen deze week 2 duurzame regenjassen van Vaude weggeven, één voor jou en één voor je lief. Doe je mee?

WIN: een duurzame regenjas van Vaude voor jou én je lief t.w.v. €380

Niets vervelender dan verrast worden door een regenbui en tot op je ondergoed doorweekt thuiskomen. Maar extra binnenzitten wil je in deze tijd al helemaal niet. Met een fijne regenjas kun je gewoon je dagelijkse blokje om lopen of die lange fietstocht maken, hoe somber de weersverwachtingen ook zijn. Je partner kan natuurlijk niet achterblijven in dit verhaal, dus mogen wij deze week een winnaar blij maken met 2 duurzame, stijlvolle regenjassen van Vaude.

Vaude’s reis naar duurzaamheid

Het Duitse bedrijf Vaude zet zich al 20 jaar in voor duurzaamheid en eerlijkheid. Het hoofdkantoor van Vaude en alle producten die daar geproduceerd worden zijn inmiddels klimaatneutraal. Vaude ontving als eerste outdoor onderneming de Grüner Knopf, een zegel voor sociaal en ecologisch geproduceerd textiel. Het merk opende ook een upcycling-werkplaats waar mensen met een vluchtelingenachtergrond in vaste dienst worden genomen en richtte de Vaude Academy op, om andere ondernemingen te ondersteunen op hun reis naar duurzaamheid.

WIN: ECO-CORRECTE REGENJAS VAN VAUDE VOOR JOU ÉN JE LIEF T.W.V. €380

VaudeWe geven deze week een 2L damesjas weg in de kleur Dusty Rose én een  2,5L herenjas in de kleur Steel Blue. Je wint dus een jas voor jezelf en voor je lief. De jacks zijn compact, functioneel en comfortabel. De capuchon is verstelbaar en kan in de kraag worden opgeborgen. De jas zelf kan trouwens ook in zijn eigen jaszak (!) worden opgeborgen, en vindt zo in elke tas, hoe klein ook, een plekje. Het jack is voor het grootste deel van gerecycled polyester gemaakt en de ritssluiting is waterafstotend, dus je hoeft niet bang te zijn dat de regen toch naar binnen dringt. Wil jij kans maken op deze mooie regenjassen van Vaude? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@evelynvanhasselt@karlijn_visser op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

   

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons. Heb je geen Instagram? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan maak je kans!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.