Verlopen – WIN: 20 x 2 Treedom bomen in het Holistik Forest

Holy Crap
treedom
karlijn visser

Karlijn Visser
10.02.2021

We hebben er niet eerder van kunnen dromen omdat we simpelweg niet wisten dat het kon; een eigen Holistik Forest beginnen in een land waar dat extra hard nodig is. Samen met Treedom en met jou gaan we dit waarmaken. Want speciaal voor Valentijnsdag maak jij kans op 20 x 2 bomen: één voor jezelf en één om cadeau te doen aan een dierbaar persoon. Doe je mee? Dan schiet er straks aan de andere kant van de wereld een heus Holistik Forest de grond uit, waar we allemaal in de energie mee verbonden zijn ❤️.

WIN: 20 x 2 Treedom bomen in het Holistik Forest

Heb je weleens gehoord van het animisme? Dat is een zienswijze die er vanuit gaat dat, naast mensen en dieren, ook planten, stenen, bergen en rivieren een ziel hebben. Als je het zo bekijkt, is het planten van een boom een beetje als het verwelkomen van een nieuw leven. Hoe mooi dat zoiets magisch nu op afstand kan?

Geef een Treedom boom cadeau

Elke boom die je via Treedom (treedom.net, vanaf €14,90) aanschaft wordt zorgvuldig geselecteerd, geplant en gefotografeerd. Je boom krijgt zelfs een eigen webpagina. Zo blijf je up-to-date over het wel en wee van je new born groene vriend en kun je zien wat voor positieve impact hij maakt op de natuur én de gemeenschap. De lokale boeren zorgen namelijk voor je boom en genieten tevens van haar vruchten. En hoe mooi is het om dit verhaal aan een ander door te geven en hem of haar een boom cadeau te doen?

Cadeautip voor Valentijn: Boom met een liefdesboodschap

treedom

Zoek je trouwens nog een wel heel speciaal Valentijnscadeautje? Treedom lanceerde de campagne ‘Love is Magic’, waarin ze hun verschillende bomen een symbolische betekenis hebben gegeven, gerelateerd aan de liefde. Samen vormen ze een verleidelijke love potion. Hier lees je welk liefdesingrediënt bij welke boom hoort. Zo weet jij precies welke boom aan wie je moet geven. Kijk voor meer info en het aanschaffen van een boom met een boodschap op Treedom.net.

WIN: 20 x 2 Treedom bomen in het Holistik Forest

Wij mogen maar liefst 20 (!) winnaars blij maken met 2 Treedom bomen: één voor jezelf en één voor iemand met wie je dit cadeau graag wil delen. Dat betekent dat er straks 40 bomen samen een Holistik Forest gaan vormen. Om kans te maken verwijzen we je door naar deze post op @holistiknl. Like de foto. Laat daaronder achter wat jouw meest memorabele moment was waarop je een diepe verbinding met de natuur voelde en je bent in de race.

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Beeld Karlijn: Stance Photography

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.