Déze 8 online platforms houden je fit nu de sportscholen zijn gesloten

Body
thuis sporten fit

Nathalie Meertens
15.12.2020

Waarschijnlijk zit je momenteel – net als de rest van de wereld – het grootste deel van de dag binnen. Misschien gun je jouw lichaam nu wat extra rust (goed zo!), maar bij mij begon het na twee dagen bankhangen toch te kriebelen! Ik heb een sportroutine waar ik eigenlijk alleen van afwijk als ik ziek ben. Dus nu de sport- en yogascholen dicht zijn, ben ik weer eens mijn database van fitnessvideo’s ingedoken. Gelukkig is er naast wandelen genoeg te doen wat je bloed doet stromen en je fit houdt. En: blijven bewegen is belangrijk voor je immuunsysteem! Als er een tijd is dat je weerstand een extra boost kan gebruiken, is het nu wel. Klap die laptop dus maar open en kijk welk online platform het beste bij je past.

Déze 8 online platforms houden je fit nu de sportscholen zijn gesloten

1 MadFit

mad fit

MadFit is één van mijn persoonlijke favorieten. Maddie Lymburner heeft met dit kanaal in zo’n 2 jaar maarliefst 5 miljoen abonnees binnengehaald. En ik begrijp precies waarom! Maddie’s trainingen zijn effectief, creatief en (voor de HSP’ers onder ons erg fijn) Maddy praat er lekker weinig doorheen;-). Hierbij een rijtje oefeningen waar je gegarandeerd spierpijn van krijgt:

2 Boho Beautiful

boho beautiful fit

Achter het platform  Boho Beautiful zitten Juliana en Mark, twee yogi’s die ooit samen alles achterlieten en besloten de wereld rond te reizen. Juliana maakt op de meest prachtige locaties yoga- en pilatesvideo’s, zowel voor beginners als meer gevorderde yogi’s.

3 @plts_studios

plts workout fit

PLTS, een pilates studio in Amsterdam, deelt momenteel elke dag om 12 uur een workout op hun instagram TV. Je kunt ze ook later terugkijken, wanneer het jou uitkomt. Vooral je core zal hier heel blij (of juist niet…) van worden;-).

4 Saints & Stars

Als je ooit in één van de Saints & Starts clubs in Amsterdam bent geweest, weet je dat de workouts een bijzondere ervaring zijn. En waarschijnlijk waggelde je naar buiten… De Saints & Stars vibe is nauwelijks thuis na te bootsen, maar de intensiteit van de trainingen gelukkig wel! Daar zorgen de trainers wel voor met de home workouts die ze elke dag op het Instagram account van Saints & Stars delen. Check de pagina voor alle workouts & up to date informatie over het programma.

5 House of Deeprelax

yoga nidra

Volledig ontspannen is óók nodig om fit te blijven. Sterker nog, het is een essentieel ingrediënt. Bij House of Deeprelax kun je een gratis maand ontvangen en heb je toegang tot alle rustgevende yoga nidra sessies. Je vergeet spontaan ook dat je thuis moet blijven: Eline Bernhard neemt je mee naar een strand op Mexico, of jouw eigen paradijsje ver weg…

6 Yoga With Adriene

yoga with adriene

Yoga with Adriene is mijn redder in nood wanneer ik me een beetje slap voel en toch bewust verbinding wil maken met mijn lichaam. Adriene heeft een heel rustgevende stem en uitstraling. ‘Do what feels good’ is haar motto, en haar video’s lenen zich perfect om te onderzoeken waar jouw lijf nu om vraagt. Recent verscheen er weer een populaire ’30 Days of Yoga With Adriene’. Hier vind je de eerste video daarvan, en hier vind je een simpele flow van 20 minuten.

7 Delight Yoga

Ook de deuren van de prachtige rustgevende Delight Yoga studio’s in Amsterdam en Den Haag moeten helaas weer hun deuren sluiten. Gelukkig kun je nog wel online terecht voor de lessen, zowel live als uit de goedgevulde database. Je kunt kennismaken met een gratis proefperiode van 7 dagen, een maandabonnement nemen of gewoon per losse les betalen. Delight houdt je lichaam, geest én ziel fit.

8 Zhembrovskyy

Zhembrovskyy is een ballet-, fitness- en dansstudio in Amsterdam, waar je voor killer workouts op de mat en aan de barre terecht kunt. Of nou ja, kon… Gelukkig kun je online nu een reeks video’s vinden van trainingen die qua intensiteit zeker niet onderdoen voor de studio workouts. Maar ook voor rustige stretchroutines kun je bij Zhemvrovskyy terecht. Een les kost €6,50.

Je sparkle houden na je 40e?

Download nu de gratis Mini Guide & ontvang Eef's persoonlijke tips
Download gratis mini-guideConscious Aging Mini Guide
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop!     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.