Helend wit poeder: deze producten bevatten het meest zuivere magnesium ter wereld!

Holy Crap
The Tides wellness
The Tides wellness


03.01.2019

Wellness is veel meer dan een middagje poedelen in een spa. Het vormt een baken van rust in je dagelijkse drukke bestaan en bevat belangrijke selfcare rituelen die je helpen om je lijf te ontspannen en te ontdoen van toxische stoffen. Vanaf dag één zijn we verliefd op het Nederlandse merk The l Tides Wellness, dat de luxe van een kuuroord met pure ingrediënten verbindt. Founders Kimmo Jacobs en Annemarie Wortman vertellen je graag over het belang van het hebben van een eigen wellness routine en wat de helende eigenschappen van magnesium, zeewier en algen zijn. En yes! Hun beauties van producten zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in onze Holistik webshop. 

Wonderschoon helend wit poeder: deze producten bevatten het meest zuivere magnesium ter wereld!

kimmo en anne The TidesKimmo en Annemarie zijn oprichters van The|Tides Wellness. Na jaren ervaring in de (inter)nationale spa en wellness branche zijn ze een lang gekoesterde droom aan het verwezenlijken: een 100% duurzaam Nederlands spa en wellness merk beginnen, in combinatie met vernieuwende spa & wellness behandelingen en retreats. De basis van hun producten zijn 100% pure Nederlandse grondstoffen die bekend staan om hun versterkende, re-mineraliserende en revitaliserende eigenschappen, zoals zeewier, algen, magnesium, zeezout, klei, (zilte-) planten en essentiële oliën.

Wat betekent wellness voor jullie?

Kimmo: “In essentie gaat wellness over preventie en gezondheid. Voor ons betekent dat goed voor jezelf zorgen op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau zodat je het leven ‘vol’ en met heel veel zin en energie kunt leven”.

Waarom is dit wellness nu belangrijker dan ooit voor mensen?

Kimmo: “Het moderne leven is heerlijk en spannend en geeft ons toegang tot veel nieuwe en vooral technologische mogelijkheden. De downside is dat het soms ook een zware belasting is voor ons lichaam en onze geest. De constante 24/7 ‘connectivity’, teveel stress en geluid, veel reizen, blootstelling aan chemicaliën, gebrek aan slaap, slechte voeding en teveel espresso’s, suiker en alcohol om ons gaande te houden – vraagt veel van onze tijd, energie en aanpassingsvermogen. We krijgen nauwelijks tijd om te herstellen van deze overbelasting, waardoor we uitgeput raken en uiteindelijk daar ziek van kunnen worden. Wellness is de beste preventieve geneeskunst”.

Waarom zijn jullie met The|Tides Wellness begonnen?

Annemarie: “Het bewustzijn dat beauty en wellness niet uit een potje of een injectiespuit komt – maar alles te maken heeft met de manier waarop je voor jezelf zorgt- is enorm gegroeid . Terwijl sporten, voeding en yoga inmiddels gezien worden als de weg naar beauty en wellness, vonden wij het ook tijd worden om de veelal pamperende spa industrie een beetje op te schudden met het inzetten van pure en effectieve producten, innovatieve ‘therapeutische’ spa en wellness care behandelingen. Allemaal ontworpen om je te helpen los te breken van de hyper-connectiviteit, te ontspannen en slapen of juist energie geven of snel doen herstellen na bijvoorbeeld sporten, reizen of periodes van stress. Kortom producten, behandelingen en retreats die jouw beauty en wellness van binnenuit een push geven en balans brengen”.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Facebook!
Ga naar facebook

Wat maakt jullie producten zo bijzonder?

Kimmo: “Ze zijn effectief, schoon, lokaal geoogst, puur en Nederlands. De producten zijn zo gemaakt dat ze onze spa en wellness behandelingen helpen versterken en prima passen in allerlei soorten selfcare rituelen. Zo bevatten een aantal van onze producten het meest zuivere magnesium ter wereld. De bron ligt diep verscholen in de Nederlandse bodem, is 250 miljoen jaar oud en op geen enkele wijze blootgesteld aan moderne vervuiling. Wat weinig mensen weten is dat veel sporten magnesium aan het lichaam onttrekt en dat diezelfde magnesium een belangrijke rol speelt in herstel en ontspanning. Magnesium is een natuurlijk spierontspannend middel. Het kan helpen bij het verlichten van spierspanning, krampen, vermoeidheid en gewrichtsstijfheid, maar kan ook bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van slapen en kan worden gebruikt als een effectieve behandeling van huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, dermatitis en acne. Wij hebben deze magnesium in combinatie met andere functionele ingrediënten zoals zeewier, klei, zeezout en heerlijke essentiële oliën o.a. toegevoegd aan een serie bathsoaks. Recent hebben we ook een lichaamsolie gelanceerd die gemaakt is van Nederlands zeewier dat duurzaam geteeld word in gezuiverd zeewater. Deze hydraterende olie hebben we onder andere aangevuld met biologische duindoorn, rozenbottel, koolzaad en vlierbessen. Ons hele assortiment is zo geformuleerd om je lichaam en geest te verzorgen, je te helpen ontspannen, beter te slapen, energie te geven of juist te doen herstellen”.

the tides

Wat verwachten jullie van de toekomst van wellness?

Kimmo: Dat de perceptie van de betekenis van Wellness nu echt aan het veranderen is. “Wellness gaat ‘door het dak’. Het is volgens de laatste cijfers een $4.2 miljard dollar industrie, één van de grootste en snelst groeiende economieën ter wereld! Het is een concept dat zo rijk is aan mogelijkheden dat het de manier waarop we ons leven leiden – van de producten die we kopen tot de plekken waar we werken, verblijven en ‘spelen’ –positief kan beïnvloeden. Ook kan het een belangrijke rol spelen in het helpen voorkomen van lifestyle gerelateerde ziekten”. Zoals eerder gezegd wij geloven dat wellness de beste preventieve geneeskunst is!

Wat is jullie geheime wellness routine thuis?

Annemarie: “Wellness is voor ons een bewuste lifestyle die wij invullen door veel te lachen, lekker en gezond te eten, tijd doorbrengen met onze familie en vrienden en veel buiten zijn. Voordat we onze dag starten proberen we wat te stretchen of te mediteren. Meestal als we thuis komen scrubben we snel onze voeten onder de kraan of duiken we na een dagje hard werken in een ontspannend bad en we proberen op tijd en veel te slapen, want voldoende rust pakken is key naar herstel”.Verwen jezelf met een mini wellness ritueel en neem een kijkje in onze webshop, waar vanaf nu de prachtige flacons van The | Tides Wellness verkrijgbaar zijn. 

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.