WIN: The | Tides Wellness Natural-Sleep-Aid set op basis van Nederlands magnesium en zeewier t.w.v. €72

by Karlijn Visser 22.01.2018

Het is een sport geworden om elke week een origineel product te vinden voor in onze winactie waar we jou écht blij mee maken. Onlangs kregen we een aantal sophisticated items opgestuurd van The | Tides Wellness, een brand new Nederlands wellnessmerk dat aansluit bij onze visie op gezond leven. De Natural Sleep Aid set bestaat uit 3 producten (scrub, olie en vlokken voor in bad) op basis van puur Nederlands magnesium en zeewier. Ze helpen je lichaam en geest in balans te brengen, zodat jij stressvrij na een magnesiumtreatment je bed in kunt duiken met een heerlijke nachtrust in het vooruitzicht. Je begrijpt het: dit was precies de parel die we zochten voor vandaag. We mogen 3 x de Natural Sleep Aid set t.w.v. €72 verloten. 

WIN: The | Tides Wellness Natural-Sleep-Aid set op basis van Nederlands magnesium en zeewier t.w.v. €72

The | Tides Wellness vormt een baken van rust in je dagelijkse drukke bestaan. De wellnessproducten helpen om je lijf alkalisch en ontspannen te houden en te ontdoen van toxische stoffen (want dat is wat magnesium maar wat graag doet). Daarnaast stimuleren ze het loslaten van stress en een goede nachtrust. En hallo, het oog wil ook wat! Want wauw, we kunnen niet anders zeggen: wat zien de flacons er sexy uit. Ze zijn gemaakt van donker violet glas met chique etiquetten van mat papier waardoor een gevoel van luxe je direct overvalt.

the tides magnesium natural sleep aid

Maar wat zit er dan precies in die flacons? Nou niet zoveel. En dat is juist de kracht van The | Tides Wellness: het samenbrengen van enkele pure ingrediënten met een krachtige werking. Want wetende dat alles wat je op je huid smeert door het lichaam opgenomen wordt, is het belangrijk de bestanddelen zo schoon mogelijk te houden, zonder giftige chemicaliën of vulstoffen. Dit is wat er in zit:

1. 100% zuiver transdermaal magnesium uit de prehistorische Zechsteinzee

Ruim 1600 meter onder de grond ontdekt in het noorden van Nederland. De Zechsteinzee is al meer dan 250 miljoen jaar oud en niet aangetast door moderne vervuiling.

2. Organic handgeoogst Zeewier (Zeewaar) uit de Oosterschelde

Een natuurreservaat in het zuidwesten van Nederland, één van de schoonste wateren ter wereld.

Zowel magnesium als zeewier staan ​​bekend om hun zuiverende, re-mineraliserende, versterkende en revitaliserende eigenschappen. Meng dit gouden duo met lekker ruikende zuivere essentiële oliën en je hebt de Natural Sleep Aid-lijn van The | Tides Wellness. Het ultieme slaapritueel? Begin met een droge scrub (let op: niet eerst aanbrengen op een natte huid) en gaat met scrub en al het bad in. Afspoelen van de scrub is dus niet nodig. Daarna spray je de magnesium olie. Dat kan gaan kriebelen. Dan weet je dat de magnesium haar werk doet. Kijk voor meer informatie op thetideswellness.com

WIN: The | Tides Wellness Natural-Sleep-Aid set op basis van Nederlands magnesium en zeewier t.w.v. €72

the tides magnesium natural sleep aidWe mogen 3 lezers blij maken met een The | Tides Wellness Natural-Sleep-Aid set. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN