WIN: kalmerende XL witte agaat van The Spirit Junkies t.w.v. €80

Holy Crap
the spirit junkies, kristal, witte agaat, kalmerend, karlijn visser
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
04.06.2020

Toen we laatst een voorproefje op Stories plaatsten van onze fotoshoot, waarbij we deze fonkelende witte agaat hebben vastgelegd op beeld wisten we; deze winactie wordt een knaller. De enthousiaste reacties stroomden direct binnen. Het werd ons meteen duidelijk: onze lieve lezers zijn nog lang niet klaar met kristallen, en wij ook niet! Van alleen al het kijken naar dit prachtige object gemaakt door Moeder Natuur word je spontaan vrolijk. Laat staan wat voor ‘magic’ er kan gebeuren zodra je de steen meer therapeutisch inzet. Deze witte agaat is persoonlijk geselecteerd door Imke en Floortje van The Spirit Junkies en brengt gronding en rust. Iets voor jou? We geven een exemplaar t.w.v. €80 weg.   

WIN: kalmerende XL witte agaat van The Spirit Junkies t.w.v. €80

Jouw selfcare ritueel begint al tijdens het scrollen langs al die prachtige plaatjes die je vind in de webshop van The Spirit Junkies. Hier shop je fonkelende edelstenen en kristallen met een heilzame werking. Maar ook smudgesets, kaarsjes en yoni eieren behoren tot hun vaste collectie. Daarnaast kun je bij een aantal zorgvuldig geselecteerde spirit workers terecht voor onder andere een handlezing, ademsessie of Kambo detox. Floortje en Imke willen met hun platform vrouwen ondersteuning bieden om meer te leven vanuit hun zielsmissie. Kijk voor meer moois op thespiritjunkies.nl. Met code crystallove ontvang je eenmalig 15% korting op je bestelling bij The Spirit Junkies. 

Witte agaat: stabilisatie steen

Geef toe; deze bijzondere steen is toch een absoluut plaatje? De witte agaat, ook wel ‘vredes agaat’ genoemd, is een krachtige steen met een stabiliserende werking. Ideaal om rust te brengen in situaties van onrust en agressie. Dit is ook een goede steen om tijdens een zwangerschap en bevalling te dragen/in huis te hebben. De witte agaat werkt beschermend voor zowel moeder als kind, het vermindert pijnklachten en helpt misselijkheid tegen gaan. Na de bevalling stimuleert witte agaat de melkproductie. Wanneer je moeite hebt de dingen te accepteren zoals ze zijn, geeft deze steen rust in lichaam en geest. Kinderen met ADHD zijn gebaat bij deze witte steen. Door deze agaat in een ruimte te plaatsen waar diverse mensen met verschillende karakters nog wel eens willen botsen, zal de harmonie in de ruimte verbeteren. Dus, in plaats van je kinderen en/of geliefde wederom achter het behang te plakken, kun je beter deze vredes agaat een mooi plekje geven waar zoveel mogelijk gezinsleden haar kunnen bewonderen. Scheelt gelijk ook weer een tripje naar de bouwmarkt, nietwaar?

WIN: kalmerende XL witte agaat van The Spirit Junkies t.w.v. €80

the spirit junkies, kristal, witte agaat, kalmerend

Wij mogen 1 x zo’n bijzondere witte agaat weggeven van The Spirit Junkies t.w.v. €80. Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@karlijn_visser, @evelynvanhasselt en @the_spirit_junkies via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.