Verlopen – WIN Breakfast Ball: 12 vegan & glutenvrije ontbijtjes bomvol proteïne

Holy Crap
the protein ball, ontbijt, winactie, eat natural
karlijn visser

Karlijn Visser
08.05.2019

Als wij ‘on tour’ zijn liggen er altijd wel wat gezonde snacks bij ons in de auto. Sinds kort hebben we een nieuwe variant toegevoegd aan onze snack-collectie. Dat zijn Breakfast Balls van The Protein Ball Co; voedzame vegan & glutenvrije ontbijtballen op basis van dadel, glutenvrije havervlokken, spices, fruit en plantaardige proteines. Dus trek je het dashbord kastje open, zou het zomaar eens kunnen zijn dat je bedolven wordt onder een paar powerballen. Deze week maak jij kans op 1 van de 5 tasting boxes van The Breakfast Ball. Doe je niet aan winacties? Dan vind je de Breakfast Balls ook hier in onze te gekke Moederdag Box waar we er nog maar een paar van hebben… 

WIN Breakfast Ball: 5 x vegan & glutenvrije ontbijtjes tastingbox bomvol proteïne

Proteïne bestaat uit aminozuren, wat de bouwstenen van je lichaam zijn. Ze zijn onmisbaar voor de opbouw, het herstel en het behoud van spiermassa (lees “Dit is waarom krachttraining na je 30e noodzaak is voor ‘t behoud van je spiermassa). Ook stimuleert het eten van genoeg eiwitten gewichtsverlies, omdat het voor een langdurig voldaan gevoel zorgt. In dit artikel staat meer info over holistisch afvallen. Maar wat je leeftijd ook is, je lichaam heeft elke dag opnieuw proteïne nodig. En met de vegan levensstijl die steeds meer mensen erop nahouden, is het slim om extra aandacht te besteden aan je proteïne inname. De voedzame snackballen van The Proteïn Ball spelen hier fijn op in en zijn daarom extra hoog in hun proteïnes. Per zakje bevat het wel 5 tot 10 gram eiwitten. Sinds kort zijn er ook Breakfast Balls aan hun healthy assortiment toegevoegd.

WIN: 5 x The Breakfast Ball tasting box

the protein ball, ontbijt, winactie, eat naturalIn de tasting box vind je alle 3 de smaken Breakfast Balls (Apple + Blueberry nootvrije Breakfast Balls, Hazelnut + Cacao Breakfast Balls, Strawberry + Vanilla Breakfast Balls). Met de 12 zakjes in totaal heb je dus voor een kleine twee weken een voedzame voorraad ontbijt op zak. De ontbijtballen zijn – net als de gewone proteïn balls – gemaakt op basis van dadels, maar worden daarna nog door glutenvrije havervlokken gerold om er extra energie aan toe te voegen. De proteïne in de ballen komt uit 100% plantaardige bronnen. Denk aan erwt, pompoen en/of bio bruine rijst. Dit zorgt voor een completere mix van aminozuren. Wil jij kans maken? Dan vragen we je het volgende te doen:

1) Volg Holistik via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

Het kan maximaal 30 seconden duren voor het formulier verzonden wordt. Heb eventjes geduld na het klikken op de knop hierboven.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Heb je gewonnen? Dan ontvang je binnen een week een mail van ons.

The Protein Ball Co. is verkrijgbaar bij AH XL, AH online en via food2love.nl

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link