Free gift: yoga video met Erica Jago voor meer zelfliefde in 45 minuten

Body
Free gift: yoga video met Erica Jago voor meer zelfliefde in 45 minuten
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
14.11.2019

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, relaxed vanuit je woonkamer. Het kan met The House of YogaVan Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een gentle flow practice van Erica Jago, een internationale yogaceleb die haar eigen yogaschool op Hawaï heeft. Daarnaast ken je haar misschien van het prachtige boek ‘Liefde voor Yoga’, dat vast en zeker op het nachtkastje ligt van menig yogi. In 45 minuten neemt Erica je mee op een reis die gaat over zelfliefde. Want wat we zo vol overgave aan anderen geven, blijkt vaak een opgave te zijn om aan jezelf cadeau te doen… 

Free gift: yoga video met Erica Jago voor meer zelfliefde in 45 minuten

Regelmatig volg ik een Vinyasa flow les van Erica bij Delight Yoga. Soms staat ze een tijdje niet op het rooster van de bekende yogaschool in Amsterdam. Dan zit Erica op Hawaï en verruilt de drukke stad voor de natuur en een vrolijke Hawaïaanse bloemenkrans. Gelukkig staat er altijd een yogavideo van haar klaar op The House of Yoga die ik op kan zetten als ze out of town is. The House of Yoga is een initiatief dat is ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die op dat moment bij je past.

Zelfliefde vinden door yoga

Deze yogavideo van Erica gaat over het cultiveren van meer zelfliefde. Het is een toegankelijke yogaflow voor elk niveau waarin je leert aarden met behulp van ‘hip openers‘. De engelenstem van Erica coacht je bij het vinden van inner peace in momenten van stilte, waar de meeste van ons enorm naar snakken in de drukte van alledag. Erica’s practice doet wonderen voor mij wanneer ik eigenlijk té streng ben voor mezelf, en vind dat ik naar de sportschool moet om te trainen terwijl ik moe ben. Deze rustige practice van 45 minuten zet je lijf en geest zachtjes aan het werk. Erica’s flow draait om zelfexpressie zonder angst. En die werking voel ik aan de vrijheid die ik ervaar na afloop. Iets voor jou? Je weet de PLAY button hieronder vast te vinden :-). 

Erica Jago the house of yoga

WIN: 2 x Lavido set om jezelf mee in de watten te leggen

Het ideale moment om lichaam en geest flink in de watten te leggen? Uiteraard na een yogales. Daarom geven we 2 selfcare pakketten van Lavido weg; een Israelisch merk dat in 2003 werd opgericht in de Galilea-vallei door kruidenspecialist Ido Magal. Hij groeide op met planten en dieren en werd al jong verliefd op de natuur. Na zijn studie in plantgeneeskunde begon Ido een kwekerij waar hij natuurlijke ingrediënten verbouwt. Hier werd Lavido geboren. Met zijn eigen biologische essentiële oliën, bijzondere blends en technologieën ontwikkelde hij de fijnste gezichts- en lichaamsproducten. Onder de grote groep Lavido-fans behoor ik niet alleen. Gwyneth Paltrow heeft het Lavido Replenishing serum in haar top 10 ‘beste gezichtsoliën ter wereld’ staan.

lavido1. Lavido Greenaid pakket t.w.v. €73,50
Dit pakket bestaat uit een therapeutische voetcrème en skin balm met biologische en ‘healing ingredients‘. De voetcrème hydrateert en herstelt de ruwe huid en zorgt voor heerlijk ruikende voeten. Heb je een gevoelige huid? Dan zit je ook goed bij Lavido. De zachte crème voor je huid in dit pakket is speciaal gemaakt om de droge en geïrriteerde huid te kalmeren.

2. Lavido Body Care pakket t.w.v. €38.00
lavidoIn dit pakket vind je een etherische body lotion en handcrème. Beiden zijn 100% vegan en natuurlijk. Ze geven je huid alles wat het nodig heeft: voeding, bescherming,  vitamines, anti-oxidanten en een dosis zachtheid – precies passend bij de yoga practice van Erica Jago. De geur is ronduit verslavend en werkt als een subtiel parfum dat de hele dag je aura van een positieve boost voorziet. Wil je één van deze pakketten winnen? Doe dan mee met de gentle flow practice van Erica Jago via The House of Yoga en je maakt automatisch kans.

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

Erica Jago the house of yoga

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.