Free gift: yoga video met Erica Jago voor meer zelfliefde in 45 minuten

by Karlijn Visser 09.03.2018

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, relaxed vanuit je woonkamer. Het kan met The House of YogaVan Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een gentle flow practice van Erica Jago, een internationale yogaceleb die al meer dan tien jaar haar eigen yogaschool op Hawaï heeft. Daarnaast ken je haar misschien van het prachtige boek ‘Liefde voor Yoga’, dat vast en zeker op het nachtkastje ligt van menig yogi. In 45 minuten neemt Erica je mee op een reis die gaat over zelfliefde. Want wat we zo vol overgave aan anderen geven, blijkt vaak een opgave te zijn om aan jezelf cadeau te doen… 

Free gift: yoga video met Erica Jago voor meer zelfliefde in 45 minuten

Regelmatig volg ik een Vinyasa flow les van Erica bij Delight Yoga. Soms staat ze een tijdje niet op het rooster van de bekende yogaschool in Amsterdam. Dan zit Erica op Hawaï en verruilt de drukke stad voor de natuur en een vrolijke Hawaïaanse bloemenkrans. Gelukkig staat er altijd een yogavideo van haar klaar op The House of Yoga die ik op kan zetten als ze out of town is. The House of Yoga is een initiatief dat is ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die op dat moment bij je past. Deze yogavideo van Erica gaat over het cultiveren van meer zelfliefde. Het is een toegankelijke yogaflow voor elk niveau waarin je leert aarden met behulp van ‘hip openers’. De zachte heldere engelenstem van Erica coacht je bij het vinden van inner peace in momenten van stilte, waar de meeste van ons enorm naar snakken in de drukte van alledag. Erica’s practice doet wonderen voor mij wanneer ik eigenlijk té streng ben voor mezelf, en vind dat ik naar de sportschool moet om te trainen. Ook al voel ik me moe en lusteloos en weet ik diep in mijn hart weet dat bankhangen het beste medicijn is om de situatie te omarmen. Deze rustige practice van 46 minuten zet je lijf en geest ondertussen zachtjes aan het werk. Erica’s flow draait om zelfexpressie zonder angst. En die werking voel ik aan de vrijheid die ik ervaar na afloop. Iets voor jou? Je weet de PLAY button hieronder vast te vinden :-). 

Erica Jago the house of yoga

WIN: 1 x set etherische oliën + diffuser van Chi t.w.v. €100

Ben jij al bekend met de helende werking van etherische oliën? Een mooi moment om dit te ervaren is na een yoga practice, wanneer je ontspannen bent en al je chakra’s open staan: dan zijn de energiewielen klaar om een heerlijk ruikende energieboost te ontvangen. We geven daarom een Aromalogica Dreams diffuser met Back to Earth mix olie & Davos Kuurolie van Chi Natural Life weg. Dit natuurlijke merk wil het bewustzijn en de gezondheid van mensen helpen vergroten met behulp van healing plants die ze in hun producten verwerken. Winnen? Doe dan mee met de gentle flow practice van Erica Jago via The House of Yoga en je maakt automatisch kans.

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

Erica Jago the house of yoga

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link