Gratis yoga video: 30 minuten Ayurveda flow van Tory Hyndman

Body
the house of yoga, samenwerking tory
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
20.09.2019

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, ontspannen vanuit je woonkamer. Het kan met The House of Yoga. Van Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit is een Ayurveda yogales van Tory Hyndman. In 30 minuten neemt ze je mee door een flow die je lijf en geest kalmeert, of anders gezegd: je Pitta dosha in balans brengt. Doe je mee met Tory’s yoga flow, dan maak je automatisch kans op 1 van de 3 yoga-outfit uit de nieuwste collectie van Urban Goddess.  

Gratis yoga video: 30 minuten Ayurveda flow van Tory Hyndman

The House of Yoga is een initiatief ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Ayurveda expert en yoga teacher Tory Hyndman maakte een speciale vinyasa yogales om de hitte en frustratie die je soms voelt mee in balans te brengen. Doe je mee? Klik op het plaatje, schrijf je in voor de video en je kunt ‘m daarna zo vaak bekijken als je wil. Tevens maak je zo ook kans op een yoga-outfit van Urban Goddess.

the house of yoga, samenwerking tory

WIN: 3 x Urban Goddess yoga outfit t.w.v. €115

urban goddessUrban Goddess is hét yogalabel voor moderne yogini’s die on en off the mat hun practice rocken. De kleding zit zo comfortabel dat het aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast is Urban Goddess een duurzaam, biologisch en vegan label. De outfit die jij kunt winnen bestaat uit een Prana top in Urban Black (sluit mooi op je lichaam aan en de mix van bamboe & biologisch katoen werkt vochtafdrijvend) en de Bhaktified Shunya legging (gemaakt van biologisch katoen en lycra). Zie foto hiernaast. De ‘tie dye‘ legging is trouwens extra lang. De lange pijpen zijn ideaal tijdens shavasana: dan trek je ze helemaal over je voeten heen en blijven ze warm.

Zelf draag ik heel graag de eerlijke kleding die mijn lieve vriendinnetje Marlene Smits – founder van Urban Goddess – maakt. Vorig weekend vond de shoot plaats (in de buurt van het Amsterdamse Hotel Jakarta) voor de nieuwe collectie. En ik deed gezellig mee als model. Wie weet doe jij dus binnenkort yoga in precies dezelfde outfit als ik 🤗.

Kans maken op 1 van de 3 outfits van Urban Goddess t.w.v. €115? Doe dan mee met Tory’s Ayurveda practice en volg @karlijn_visser op instagram en je zit in de race.

the house of yoga, samenwerking toryLid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik al voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.