Free yogavideo (30 min): zachte mindful flow van psychologe en yogateacher Kristin Vikjord

Heart + Soul
yoga video Dr. Hauschka
karlijn visser

Karlijn Visser
26.12.2018

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, ontspannen vanuit je woonkamer. Het kan met The House of Yoga. Van Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een Mindful Yogaflow van teacher Kristin Skotnes Vikjord. Na deze 30 minuten well-spent voel je je gegrond en aanwezig; klaar om de nieuwe dag met enthousiasme tegemoet te treden, of om juist daarna heerlijk te gaan slapen. 

Free yogavideo (30 min): zachte mindful flow van psychologe en yogateacher Kristin Vikjord

The House of Yoga is een initiatief ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Deze yoga video van Kristin Vikjord begint met een mindful meditatie waarin je een aantal technieken uit de Pranayama (ademhalingsoefeningen) leert om rusteloosheid om te zetten naar aanwezigheid en focus. Gebruik de yoga flow als practice op zichzelf of – als je behoeft hebt aan nog meer yoga – als voorbereiding voor je practice daarna. Wat mij betreft is dit een hele mooie practice om vanuit rust aan iets nieuws te beginnen. 2019 bijvoorbeeld ;-). 

House of Yoga

WIN: 2 x JUST BE set van Rock Your World t.w.v. €59

rock your world, just beHanneke Peeters is oprichter van Rock Your World; een selfcare brand dat de kracht van kristallen combineert met moodspray’s en rollers op basis van essentiële oliën. Ze wil vrouwen in alles wat ze ondernemen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen. Ter ere van het 15-jarige bestaan van de Happinez laatst maakte Rock Your World een speciale JUST BE set. De inhoud er van gaat je helpen om in deze snelle wereld een selfcare moment voor jezelf te nemen en gewoon te zijn. De kit bestaat uit:

  • Just Be Body & Bath Oil (100ml)
  • Just Be Aura Spray (50ml)
  • Hematiet steen – werkt aardend
  • Product is vervaardigd op een sociale werkplaats

Wil je deze JUST BE KIT winnen? Doe dan hieronder mee met Kristin en haar Mindful Yoga practice en je maakt automatisch kans.

House of yoga

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven. Meer info over Rock Your World vind je op: rockyourworld.nl en holistik.nl/webshop.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link