Free yogavideo (30 min): zachte flow van psychologe en yogateacher Kristin Vikjord

Heart + Soul
yoga video Dr. Hauschka
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
16.10.2019

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, ontspannen vanuit je eigen woonkamer. Het kan met The House of Yoga. Van Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een Mindful Yogaflow van yogateacher en psycholoog Kristin Vikjord. Na dit half uur met Kristin aan de slag te zijn geweest, ben je goed gegrond; klaar voor de nieuwe dag of om juist daarna heerlijk te gaan slapen. Om dit gevoel van gronding te versterken maak je kans op een aardingsmat van Earthing Nederland t.w.v. €84,90. Hoe? Simpel. Door mee te doen met de yogavideo. 

Free yogavideo (30 min): zachte flow van psychologe en yogateacher Kristin Vikjord

The House of Yoga is een initiatief ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Deze yoga video van Kristin Vikjord begint met een mindful meditatie waarin je een aantal technieken uit de Pranayama (ademhalingsoefeningen) leert om rusteloosheid om te zetten naar aanwezigheid en focus. Gebruik de yoga flow op zichzelf of – als je behoefte hebt aan nog meer yoga – als voorbereiding voor je practice daarna. Wat mij betreft is dit een mooie basis om vanuit rust aan iets nieuws te beginnen. 

House of Yoga

WIN: 2 x aardingsmat van Earthing Nederland t.w.v. € 84,90

aardingsmatjeGeen enkel levend wezen kan leven zonder de energie van de zon. Maar realiseer je dat de energie van de aarde daarnaast net zo belangrijk is. Want als je écht contact maakt met het aardoppervlak, wissel je energie uit met de aarde waardoor pijnklachten vrijwel direct verminderen en jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Door onze moderne levensstijl zijn we per ongeluk geïsoleerd geraakt van deze aardende energie. Gelukkig is daar een oplossing voor. De aardingsproducten (denk aan matjes, lakens en kussenslopen) van Earthing Nederland brengen je direct terug naar je natuurlijke staat van zijn. Voeg dus tijdens je meditatie of rustige liggende yoga-oefeningen wat aardende vibraties toe door op deze aardingsmat te zitten. Door de aansluitkabel met magnetisch aansluitstuk op de aardingsstekker te zetten, maak je enkel contact met de aarde (en dus níet met de stroom).

Wij geven 2 x zo’n bijzondere aardingsmat weg. Iets voor jou? Doe dan hieronder mee met Kristin en haar Mindful Yoga practice en je maakt automatisch kans. Kijk voor meer info op EarthingNederland.nl.


House of yoga

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.