Free yogavideo: 30 minuten healing yoga met Rolandjan van Mulligen 

Body
RolandJan the house of yoga, free video
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
09.06.2021

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, veilig vanuit je woonkamer. Het kan met The House of Yoga, een initiatief van Delight Yoga. Van Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een restorative yoga class van Yin yoga- en meditatie teacher Rolandjan van Mulligen. Heerlijk om te volgen voor het slapen gaan of als je moe bent na een lange dag. Want soms is het een grotere uitdaging om je lichaam te laten ontspannen dan te activeren. Liever een yoga les volgen in een studio? Dan hebben we iets leuks voor je! Om te vieren dat ze weer open mogen, geeft Delight 25% korting op de eerste 3 maanden membership. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021.

Free yogavideo: 30 minuten healing yoga met Rolandjan van Mulligen

The House of Yoga is een initiatief dat is ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Deze yogavideo van Rolandjan is een rustgevende restorative yogaclass en voor iedereen toegankelijk. Zelf zet ik ‘m regelmatig op wanneer ik weinig energie heb, mijn lijf moe voelt of als mijn gedachten door draven. Sta jezelf eens toe om volledig in de ontspan-modus te gaan en observeer wat die stilte met je doet… Als er iemand is die je in dat zelfonderzoek goed kan begeleiden is het Rolandjan. “We zijn niet ons lichaam, emoties en gedachten. Je loskoppelen daarvan – en kijken wat je dan wel bent – is spannend, maar meer dan de moeite waard” zegt hij vaak in zijn lessen. Het is een uitnodiging om dieper te kijken en innerlijke schatten te ontdekken. Deze restorative yoga class helpt je daarbij.

RolandJan the house of yoga, free video

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.