Free video gift: 30 minuten relaxte healing yoga met Rolandjan van Mulligen 

Body
karlijn visser

Karlijn Visser
03.05.2018

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, veilig vanuit je woonkamer. Het kan met The House of YogaVan Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een restorative yoga class van Yin yoga en meditatie teacher Rolandjan van Mulligen. Heerlijk om te volgen voor het slapen gaan of als je moe bent na een pittige work-out. Want soms is het een grotere uitdaging om je lichaam te laten ontspannen dan te activeren. Ga je de uitdaging aan? Wij wel!

Free video gift: 30 minuten relaxte healing yoga met Rolandjan van Mulligen

The House of Yoga is een initiatief dat is ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Deze yogavideo van Rolandjan is een rustgevende restorative yogaclass die voor iedereen toegankelijk is. Zelf zet ik ‘m regelmatig op wanneer ik weinig energie heb, mijn lijf moe voelt of als mijn gedachten niet te stoppen zijn en met me aan de haal dreigen te gaan. Sta jezelf eens toe om volledig in de ontspan-modus te gaan en observeer wat die stilte met je doet… Als er iemand is die je in dat zelfonderzoek goed kan begeleiden is het Rolandjan. “We zijn niet ons lichaam, emoties en gedachten zijn. Je loskoppelen daarvan en kijken wat je dan wel bent in essentie is spannend maar meer dan de moeite waard” zegt hij regelmatig in zijn lessen. Een mooie uitnodiging om dieper te kijken en innerlijke schatten te ontdekken. Daar gaat deze restorative yoga class hieronder je bij helpen.

RolandJan the house of yoga, free video

WIN: 1 x Neal’s Yard Remedies skincare set t.w.v. €75

the house of yoga, free videoSkincare hoort van natuurlijke oorsprong te zijn vinden de makers van het Britse merk Neal’s Yard Remedies. Ze maken hun producten met alleen de beste biologische ingrediënten. Vandaar dat de inhoud van alle mooie flacons een absolute no go area is voor chemicaliën. Het leuke is dat we 1 x een huidverzorgingsroutine van Neal’s Yard Remedies cadeau mogen geven t.w.v. €75. Want bij het beoefenen van yoga hoort een nastie free skincare ritueel; uit liefde voor jezelf en de planeet. De set zal op maat gemaakt worden voor de winnares. Verwacht sowieso hun best verkochte product: de revitaliserende Wild Rose Beauty Balm, passend bij elk huidtypes. Neal’s Yard Remedies is verkrijgbaar via Cosmania en vind je ook in de kleedkamers van alle Delight Yoga studio’s. Winnen? Join Roland-Jan tijdens zijn practice ‘The Stillness of Being’ via The House of Yoga en je maakt automatisch kans.

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

RolandJan the house of yoga, free video

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link