BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Free yogavideo: 30 minuten healing yoga met Rolandjan van Mulligen 

Body
RolandJan the house of yoga, free video
karlijn visser

Karlijn Visser
24.10.2019

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, veilig vanuit je woonkamer. Het kan met The House of Yoga. Van Yoga Nidra tot vinyasa en van yin yoga tot meditaties. Dit keer delen we een restorative yoga class van Yin yoga- en meditatie teacher Rolandjan van Mulligen. Heerlijk om te volgen voor het slapen gaan of als je moe bent na een lange dag. Want soms is het een grotere uitdaging om je lichaam te laten ontspannen dan te activeren…

Free yogavideo: 30 minuten healing yoga met Rolandjan van Mulligen

The House of Yoga is een initiatief dat is ontstaan vanuit Delight Yoga, met de gedachte dat je ook thuis kunt practicen met de hulp van top teachers. Of je nou 5 minuten hebt of anderhalf uur: er is altijd wel een practice die bij je past. Deze yogavideo van Rolandjan is een rustgevende restorative yogaclass en voor iedereen toegankelijk. Zelf zet ik ‘m regelmatig op wanneer ik weinig energie heb, mijn lijf moe voelt of als mijn gedachten door draven. Sta jezelf eens toe om volledig in de ontspan-modus te gaan en observeer wat die stilte met je doet… Als er iemand is die je in dat zelfonderzoek goed kan begeleiden is het Rolandjan. “We zijn niet ons lichaam, emoties en gedachten. Je loskoppelen daarvan – en kijken wat je dan wel bent – is spannend, maar meer dan de moeite waard” zegt hij vaak in zijn lessen. Het is een uitnodiging om dieper te kijken en innerlijke schatten te ontdekken. Deze restorative yoga class helpt je daarbij.

RolandJan the house of yoga, free video

WIN: 3 x Loïs Lee travelset en BeautySteam kruiden t.w.v. €70

Loïs Lee beautysteamBij de yoga lifestyle hoort uiteraard ook een skincare ritueel met producten van natuurlijke oorsprong. Daarom startte Debbie van Weelden Lois Lee: een luxe huidverzorgingslijn zonder stofjes die belastend zijn voor je gezondheid, de pH van je huidflora of je hormoonhuishouding uit balans brengen.

Beauty Steam Ritual & 3-stappen travel set

Loïs Lee travelkitDe travel kit is het 3-stappen systeem van je huid reinigen, hydrateren en voeden met een warm doekje in één set. Neem er dagelijks de tijd voor en ervaar een spa ervaring in je eigen badkamer. Het BeautySteam ritual is een blend van organic bloemen en kruiden om een stoombad voor je gezicht mee te maken. Naast ontspanning, wordt door het gezichtsstoombad ook de doorbloeding gestimuleerd en je bovenste huidlaag verzacht. De ‘aroma infused’ stoom heeft een anti-aging effect en weekt de dieper gelegen vuil- en make-up deeltjes los, zodat de poriën brandschoon worden. Door mee te doen aan de yogales van Rolandjan maak je automatisch kans op 1 van de 3 skincare travel sets én een BeautySteam van Lois Lee.

Lid worden van The House of Yoga? Dat kan met de speciale aanbieding voor Holistik voor slechts €50 per jaar door je hier in te schrijven

RolandJan the house of yoga, free video

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


      We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.