Verlopen – WIN: 2 x duurzame activewear sets naar keuze van Spica t.w.v. €130

Holy Crap
spica
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
01.12.2021

De beste workout of yoga flow kan z’n werk pas echt goed doen als je je lijf vrij kunt bewegen. Vooral als je lichaam gevoelig is voor bepaalde stofjes en pasvormen kan het vinden van de perfecte activewear een hele opgave zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over duurzaamheid… Wij mogen deze week 2 winnaars blij maken met een sportset naar keuze van Spica t.w.v. €130 die alle vakjes afvinkt. Doe je mee? 

WIN: 2 x duurzame activewear sets naar eigen keus van Spica t.w.v. €130

Het Amsterdamse label Spica maakt stijlvolle, duurzame activewear speciaal voor vrouwen. Precies vanuit het idee dat hoe jij je in je lijf voelt, de kwaliteit van je workout, wandeling of yoga flow bepaalt. De kleding is gemaakt om je lichaam op een liefdevolle wijze te omarmen en je een zelfverzekerd gevoel te geven. Met ondersteuning op precies de goede plekken en de meest veerkrachtige stoffen zónder giftige bestanddelen. Vergeet vluchtige trends en oncomfortabele pasvormen; Spica staat voor slow fashion. Alle items zijn ontworpen om staples te worden in jouw garderobe en vooral heel lang mee te gaan.

Ontvang 20% korting op Spica

Speciaal voor jou als Holistik-lezer ontvang je 20% korting op je aankopen bij bestellingen hoger dan €50. Gebruik code HOLISTIKFAM om ‘m te verzilveren in de Spica boutique, dit kan tot en met 31 januari 2022 via deze link.

Duurzaamheid

Spica heeft een duurzaamheidsmissie: 1% van elke bestelling gaat naar Plastic Change om een einde te maken aan de enorme hoeveelheid plastic afval die onze planeet vervuilt. Plastic Change is een Deense milieuorganisatie die hard werkt om de enorme plasticvervuiling op wereldschaal te doen afremmen. Uiteraard gebruikt Spica verder geen plastic in hun verpakkingen. In plaats daarvan ontvang je je items in een elegant gerecyclede en herbruikbare katoenentas, die weer is verpakt in een gerecyclede kartonnen doos. Spica werkt enkel met leveranciers met ISO14001-milieubeheersysteemcertificaten, dat ervoor zorgt dat ze een milieuvriendelijke en ethische productie volgen. Spica werkt eraan om hun items van gerecycled materiaal te produceren.

WIN: 2 X DUURZAME ACTIVEWEAR SETS NAAR KEUZE VAN SPICA T.W.V. €130

Wij mogen deze week 2 winnaars blij maken met een Spica set naar keuze, t.w.v. €130 bestaande uit een legging en een top. Wil je kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @karlijn_visser@evelynvanhasselt en @wearespica via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week ontvangen de winnaars persoonlijk bericht. Je kunt dan ook aangeven welke kleur en maat je graag zou willen ontvangen. Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl o.v.v. Spica. Ook dan neem je deel aan deze winactie. Succes! De actie loopt tot en met woensdag 8 december.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.