Detox je lijf én relaties tijdens het One Day Yoga Retreat bij Zuiver Amsterdam – 13 okt 2018

by Holistik 13.09.2018
Spa Zuiver Retreat

Hoewel we nog even mogen genieten van de nazomer, kunnen we niet meer om de herfst heen. In deze tijd van het jaar trekt de natuur zich terug en keren we intuïtief meer naar binnen. In emotioneel opzicht is de herfst een periode van loslaten en opruimen wat niet goed meer voelt. Het One Day Yoga Retreat van Zuiver Amsterdam gaat verder dan een fysieke detox. Deze dag is een cadeau voor jezelf en helpt je om negatieve ideeën over jezelf los te laten en je relaties met anderen te zuiveren. Dus kom op zaterdag 13 oktober naar Zuiver Amsterdam, zet je mobiel uit, detox je lijf, je hoofd en ontvang het najaar met open armen.

Detox je lijf én relaties tijdens het One Day Yoga Retreat bij Zuiver Amsterdam – 13 okt 2018

Door bewust afscheid te nemen van de energie van de zomer en je te verbinden met de energie van de herfst kan het vlammetje in jou blijven branden en houd je sombere gevoelens buiten de deur. Op zaterdag 13 oktober begint de dag om 8.30 uur met verse koffie of thee. Daarna start het programma dat uit deze 5 inspirerende onderdelen bestaat:

1) Interactieve lezing ‘Relatie APK of Onderhoud’ door Toña Wong Chung

Toña Wong Chung is bekend van artikelen in Jan, Women’s Health en Holistik. Haar instituut Healing Space in Amersfoort en Amsterdam, biedt een ruim aanbod aan cursussen op het gebied van Holistische Energetisch Therapie. Tijdens deze interactieve lezing geeft Toña je stof tot nadenken over je relatie met jezelf en die met anderen.

2) Een detox yogales door Myrthe Brinkmeyer

Je lichaam wordt – hoe gezond je ook leeft – blootgesteld aan allerlei gifstoffen. Je lever en nieren zijn 24/7 bezig met het verwerken van deze afvalstoffen. Deze organen een handje bij helpen bij hun zware taak kan geen kwaad! De 1,5 uur durende detox yogales van Myrthe zorgt er voor dat je lichaam van binnen uit wordt gereinigd. Torsi bewegingen, waarbij een aantal organen worden gemasseerd, horen bij deze yoga. Na afloop voel je je direct fitter en energieker.

3) Mindfulness stilte wandeling in het Amsterdamse Bos – Leonie Stekelenburg, MindfullBizz

Leonie Stekelenburg is al 8 jaar mindfulness trainer en neemt je mee naar het Amsterdamse Bos voor een stilte wandeling. Door in stilte in de natuur te lopen kun je beter aarden, rust vinden en contact maken met jezelf. Reflectie van jouw relaties op je werk, met vrienden, familie of partner de afgelopen zomer zullen het thema worden van deze wandeling.

4) Klankschalensessie – Maarten Schurink, Tai Loi Sound & Silence en Zuiver

Klankschalen sessies worden al eeuwenlang in vele culturen toegepast. De ervaring van het luisteren naar het zingende geluid van de Tibetaanse schalen heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. Het lichaam bestaat namelijk voor ruim 70% uit water dat door de trilling van de klankschaal in beweging wordt gebracht. Dit geeft een grote ontspanning, maakt afvalstoffen los en stimuleert het detox proces.

5) Power Breath door Ronald Smit

Ronald Smit, gecertificeerd Wim Hofmethode instructeur, verzorgt op 13 oktober een Power Breath sessie. Met de Power Breath ademhaling zoek je kort een beetje stress op in je lichaam door dieper en sneller te gaan ademhalen. Hiermee boots je een stressreactie na om vervolgens heel diep de ontspanning in te duiken tijdens een periode van retentie. Het vergroot je focus, vermindert stress en helpt je lichaam om te ontspannen.

Het programma

Wil je nog even putten uit die laatste opgedane energie vanuit de nazomer en jezelf fysiek en mentaal voorbereiden op het najaar? Kom dan naar het One Day Yoga Retreat van Zuiver Amsterdam op 13 oktober 2018. Een ticket kost  €45 voor leden en € 57,50 voor niet leden. Dit krijg je allemaal:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Drankjes, fruit en een healthy lunchbuffet
  • Interactieve lezing over relatie APK
  • Een detox yogales van 1,5 uur
  • Een mindfulness stilte wandeling
  • Een lichaams- en geest ontspannende klankschalensessie
  • Een Power Breath sessie
  • Na afloop gratis toegang tot de spa tot 22.30 uur
  • Een leuke goodiebag

Meer info en reserveren: www.zuiveramsterdam.nl/retreat

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Dr. Hauschka Winactie
Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken op één van de 350 producten!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link