WIN: 2 x eco-wollen SOXS yogasokken met een mooi verhaal t.w.v. €30

Holy Crap
win soxs
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
10.05.2022

Deze week mogen we 2 winnaars blij maken met een yoga essential waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had: eco-wollen sokken met antislip. Perfect voor die extra grip op je mat. Ze voeren daarnaast transpiratie vlekkeloos af en houden je voeten warm in savasana. Deze sokken van SOXS zitten echter zó lekker dat we durven te wedden dat je ze ook na je yoga flow zeker aanhoudt… Doe je mee?

WIN: 2 x eco-wollen yogasokken met een bijzonder verhaal van SOXS t.w.v. €30

Er was eens een oma die graag sokken breidde voor haar geliefden. Sterke, warme geitenwollen sokken voor thuis op de bank. Dit is het begin van het verhaal achter SOXS. Oma’s kleinkinderen Davide en Soscha droegen haar sokken zelfs tot ver na haar overlijden. Jaren later komen Soscha en haar moeder oma’s sokken weer tegen, net als de sokken van Davide die op 24-jarige leeftijd verdrietig genoeg overleed. Haar bruisende leven vol warmte en liefde werd de aanleiding om SOXS op te richten. Sokken met een bijzonder verhaal dus, dat over warmte en liefde gaat en je gelijk voelt wanneer je jouw SOXS zachtjes over je voeten heen schuift. Noem dit gerust ‘het warmste cadeau dat je kunt geven, aan jezelf of een dierbare’.

win soxs

Wollen sokken

SOXS zijn niet zomaar geitenwollen sokken. Ze zien er om te beginnen fancy uit, met hun elegante kleur. De superzachte wol, afkomstig van Nieuw-Zeelandse schapen, wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Vandaar dat de term ‘eco-wol’ hier van toepassing is. Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker dichtbij huis.

Yoga SOXS

Tijdens je yoga practice is het belangrijk om een goede balans te vinden (en te behouden). Sokken met extra grip zijn daar een perfect hulpmiddel voor. De gebreide wollen sokken met antislip van SOXS bieden niet alleen die extra grip, maar ook warmte. Vooral fijn op een koude vloer of in een frisse yogazaal, maar daarnaast zorgt de extra warmte ook voor een goede doorbloeding. Heb je een fysiek pittige yogaklas? De wol voert transpiratievocht gelukkig snel af. De antibacteriële werking van de wol die SOXS gebruikt, zorgt voor de nodige hygiëne. Zo blijven je voeten droog en fris. Dit in tegenstelling tot de meeste wollen sokken, kunnen SOXS gewoon (op 30⁰) in de wasmachine. Handig! Kijk voor meer info en de online store op soxs.co.

WIN: 2 x eco-wollen SOXS yogasokken met een mooi verhaal t.w.v. €30

Wil jij kans maken op een paar zachte eco-wollen yogasokken van Soxs? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl onder vermelding van ‘Soxs’ en vertel ons waarom jij staat te popelen in deze sokken je yogamat op te gaan. Binnen een week krijgen de winnaars bericht van ons. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.