Dit is waarom Karlijn gevriesdroogd poeder voor een mooi velletje gebruikt

by Karlijn Visser 22.05.2017

Ja ik geef het toe: ik ben verslaafd aan alle poedertjes, pillen of beautydrankjes die mij een mooiere huid beloven. Want naast dat schoonheid in wijsheid met de jaren komt, help ik mijn lijf graag een handje met aloë vera gel, brandnetel, duindoorn en kurkuma. Zin om hier uren naar te zoeken heb ik niet. Een zakje met gevriesdroogde superfoods is daarom op dit moment een perfecte remedie voor het krijgen én behouden van een gezond velletje. 

Dit is waarom Karlijn gevriesdroogd poeder voor een mooi velletje gebruikt

Skinfood BiotonaEen van de dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe is reform winkels afstruinen, om me te laten verrassen door nieuwe gezondheidsproducten. Zo was ik laatst bij Holland & Barrett waar ik stuitte op de verpakkingen van Biotona: een 100% raw en organic merk dat fijn vormgegeven zakjes met verschillende soorten en mixen superfoods verkoopt. Ik neem Skin Food Raw mee naar huis, voor ‘inner health en outside beauty‘. Want omdat ik de dag elke ochtend met een zelf gemaakte acai bowl begin, is het super makkelijk om daar een halve eetlepel Skin Food Raw aan toe te voegen in de blender. Het gevriesdroogde poeder bestaat onder andere uit gotu kola, brandnetel, matcha en blauwe bosbes en nog 31 andere power ingrediënten om de huid mooi en gezond te houden. Elk ingrediënt is 100% biologisch gekweekt en verwerkt tot poeder, met behoud van alle natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten. Al deze stoffen voeden, verstevigen, revitaliseren, hydrateren en beschermen de huid van binnenuit. Bovendien werken de ingrediënten ook nog eens synergetisch, wat betekent dat ze elkaars werking versterken.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Biotona coconut waterPoeder voor kokoswater

Naast een zakje Skin Food nam ik biologisch poeder mee om thuis kokoswater mee te maken. Huh, kokoswater van poeder?! Ja echt! Ik moest ook wennen maar vond het ‘t proberen waard. Zoals je vast weet is kokoswater een perfecte hydraterende dorstlesser uit de tropen. Maar omdat de tropen niet altijd bij de hand zijn, is zo’n zakje met raw gevriesdroogd kokoswater uit de Filippijnen zo gek nog niet. Zo maak je het: roer ongeveer 1 theelepel Biotona Bio Coconut water Raw in een glas water of voeg het poeder toe aan smoothies of shakes – in combinatie met vruchten (sappen), andere superfoods, (plantaardige) melk of yoghurt. Zelf drink het kokoswater het liefst op warme dagen. Volgens de Ayurveda werken producten met kokos namelijk heerlijk verkoelend. Een paar voordelen van kokoswater: het verhelpt een droge mond, hoofdpijn of spierkramp veroorzaakt door dehydratatie. Waarom? Dat zit ‘m in de elektrolyten waar kokoswater zo rijk aan is. Elektrolyten zijn zouten en mineralen als magnesium, calcium, natrium en fosfor die de vochtbalans in het lichaam reguleren. Het menselijk lichaam bestaat voor zo’n 60% uit water: de optimale hoeveelheid om alle lichaamsprocessen optimaal te laten verlopen. Bij vochtverlies door bijvoorbeeld transpireren, sporten, ziekte of omgevingsfactoren, raakt de elektrolytenbalans verstoord. Het aanvullen van het tekort met kokoswater gaat supersnel omdat het vocht vrijwel dezelfde elektrolytenbalans heeft als het menselijk lichaam.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Skin Food Raw €36 – 200 gram en Coconut Water €24 – 200 gram. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Biotona. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Holistik.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN