Verlopen – WIN: marmeren jar met 90 collageen capsules van Skin for Skin t.w.v. €102

Holy Crap
Skin for Skin

Collageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuwe collageen aan. Maar vanaf je 25e daalt de productie, om na je 40e pas echt een snoekduik te nemen. Wil jij je huid ook op latere leeftijd mooi en stevig houden? Dan is het slim om Moeder Natuur een handje te helpen. Bijvoorbeeld door het dagelijks slikken van een collageen capsule. Daarom maak je deze week kans op 2 x een luxe marmeren jar én 3 maanden collageenvoorraad van Skin for Skin. Iets voor jou? 

WIN: marmeren jaar met 90 collageen capsules van Skin for Skin t.w.v. €102

Er zijn verschillende redenen waarom het collageengehalte in je lijf na je 25e langzaam onder druk komt te staan. De activiteit van de fibroblasten (speciale cellen waarin collageen gemaakt wordt) neemt af, je hebt minder bouwstenen beschikbaar voor de aanmaak van collageen, en dat terwijl de afbraak ervan in je lichaam juist toeneemt. Het is daarom een goed idee om, vooral na je 25e, je collageen voorraad aan te vullen. Maar hoe doe je dat dan?

Collageen slikken

win skin for skinMet een hydraterende crème kom je een heel eind, maar een crème heeft helaas niet de potentie om door te dringen in de diepere huidlagen. Daar zijn de moleculen simpelweg te groot voor. Je kunt het beste een collageensupplement oraal innemen, slikken dus. Bij het verteringsproces wordt het collageen door de dunne darm opgenomen en komt het in je bloedbaan terecht. Het verwachte resultaat: een gezonde, minder droge huid met een natuurlijke glow.

Skin for Skin

Collageen kan gewonnen worden uit verschillende bronnen zoals dieren en planten. Het is belangrijk dat de bron natuurlijk is, zonder toevoegingen. Bij viscollageen is het bijvoorbeeld belangrijk dat het van wild gevangen vis komt. Dan blijf je weg van toegevoegde antibiotica, groeihormonen of sporen van voedsel dat bestemd is voor de kweek van vissen. Voor zo’n betrouwbaar collageensupplement, zit je bij Skin for Skin goed. Hun verhaal begint op het voormalige Hollandse eiland Urk, waar de bewoners rond moesten komen van de visserij. Al dat harde werken op het water, en daarmee de gestaag groeiende expertise, heeft ervoor gezorgd dat Urk nu de grootste visindustrie van Europa heeft.

Natief collageen is beter opneembaar

skin for skin

Varia Vis (het Nederlandse moederbedrijf van Skin for Skin) ontwikkelde een techniek om op een 100% natuurlijke manier allerlei waardevolle stoffen uit vishuiden te halen die anders zouden worden weggegooid. Eén van die stoffen is natief collageen, wat ‘intact collageen’ betekent. De structuur ervan blijft heel omdat er geen hitte, chemicaliën of zuren worden gebruikt bij het verwerkingsproces. Het collageen wordt intact gecapsuleerd en de enzymen in je maag ‘verknippen’ de eiwitten, zodat ze klein genoeg zijn om door je lichaam opgenomen te worden Met één Skin for Skin collageencapsule per dag krijg je zo voldoende binnen volgens de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

WIN: marmeren jar met collageen capsules van skin for skin voor 3 maanden t.w.v. €102

Wij mogen 2 luxe marmeren jars met 90 collageencapsules voor 3 maanden van Skin for Skin weggeven. Elke set heeft een waarde van €102. Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@karlijn_visser, @evelynvanhasselt en @skinforskinnl via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.