Dit is waarom wij de geheime taal van het hart ook aan jou willen leren

by Karlijn Visser 30.07.2017

Mooi nieuws, en wellicht heb je het al op onze kanalen voorbij zien komen. Op 23 en 24 september 2017 organiseren we een mysterieus, maar wetenschappelijk onderbouwd seminar over ‘De geheime taal van je hart’. Dit doen we samen met Baptist de Pape, auteur en filmmaker van The Power of the Heart (2014). De reden waarom we niet kunnen wachten tot het zover is delen we graag met je. 

Dit is waarom wij de geheime taal van het hart ook aan jou willen leren

The Power of the Heart heeft het leven van miljoenen mensen in 80 verschillende landen veranderd. Inclusief dat van ons. In de film schijnen Paulo Coelho, Deepak Chopra, Maya Angelou en Eckhart Tolle hun licht over de verborgen wijsheid die besloten ligt in je hart. En het is de geheime taal van het hart die je toegang geeft tot eternal wisdom… Toen de film en het boek in 2014 uitkwamen, wist ik niet hoe snel ik ze in huis moest halen. Als food for the soul verslond ik het boek tijdens de kerstvakantie, waar ik in een oud kasteeltje omringd door vrienden en familie het contact met mijn hart hervond. Want The Power of the Heart kwam precies op het juiste moment uit. Ik zat in een fase waarin ik mijn innerlijke kompas maar moeizaam kon voelen. Het werk wat ik deed raakte me niet meer. En wat dat wel zou kunnen zijn? Geen flauw idee. Paulo Coelho zegt in The Power of the Heart: “You’ll never ever reach your full potential if you don’t open your heart“. Dat bracht me in tranen want ik wist dat het waar was. Alleen, hoe vond ik de sleutel om mijn hart volledig te openen? In mijn geval was dat door me terug te trekken uit de wereld waarin ik verkeerde. Ik begon met yoga, zocht mijn ouders en de natuur vaker op en ik ging meer koken. Langzaam begon met creativiteit weer te stromen en ontstond er ruimte voor iets nieuws. En door het luisteren naar mijn hart kwam het idee om Holistik op te zetten, samen met Evelyn.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Van boek naar seminar

Maar hoe zijn we nou van het lezen van Baptists boek ineens tot het samen organiseren van een seminar gekomen? In Happinez las ik laatst een interview met Baptist, over hoe het nu met hem gaat na het uitkomen van The Power of the Heart. Geweldig om te lezen dat hij zijn hart is gaan volgen en de wereld overvliegt om mensen met The Power of the Heart te inspireren. Het leek me leuk hem te ontmoeten om te kijken waar er raakvlakken liggen met Holistik. Dus stuurde ik een mailtje en dronken we een paar weken later onze eerste kop koffie bij Stach. En ja, die raakvlakken waren er. Want ook Baptist staat op een holistische manier in het leven. Baptist: ‘Er is een duidelijk verband tussen holisme en The Power of the Heart. Holisme is de naam die gegeven wordt aan de levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Een holist ziet zichzelf voortdurend als deel van het geheel en beschouwt de ander (mens, dier, plant of voorwerp) als de andere ik. De holist ziet afgescheidenheid als een illusie, gecreëerd door het denken. Wanneer je je Hart opent en vanuit je Hart gaat leven, ervaar je ook eenheidsbewustzijn en zie je dat alles met elkaar in verbinding staat. Leef je vanuit je hart? Dan leef je dus automatisch holistisch.’ Vandaar dat we het seminar dat Baptist de afgelopen jaren over de hele wereld hield op 23 en 24 september exclusief naar Amsterdam brengen. Baptist: ‘Zowel mijn boek als de film The Power of the Heart zijn in 80 landen uitgekomen. Ik heb me de afgelopen jaren met name gefocused op promotie er van in de Verenigde Staten en de grotere landen in de wereld. Nu ben ik weer (meer) in Nederland en ik kijk er enorm naar uit om hier een seminar te mogen geven’.

Seminar: De geheime taal van je hart

De geheime taal van je hart is een tweedaags seminar. Op zaterdag 23 september beginnen we met een viewing van The Power of the Heart en ligt de focus op de (wetenschappelijk onderbouwde) theorie. Op zondag 24 september leer je misschien wel de belangrijkste vaardigheid van je leven: de geheime taal van je hart ontcijferen. Zodat je voortaan alleen nog maar authentieke keuzes maakt.

Hoe verandert dit seminar jouw leven?

1. Het vergroot je zelfvertrouwen;
2. Het verbetert je bewustwording en je voorspellend vermogen;
3. Je leert multizintuiglijk waarnemen;
4. Je intuïtie versterkt;
5. Het laat angst voor het onbekende verdwijnen;
6. Het vergroot je creativiteit en intelligentie;
7. Het helpt je om uit te vinden wat je ziel wil;
8. Het stimuleert je te manifesteren vanuit het hart.

Tickets bestel je hier en kosten €150

Tijden
Zaterdag 23 september: 11.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 24 september: 11.00 uur tot 17.00 uur

Locatie
Club Dauphine, Prins Bernhardplein 175 in Amsterdam op loopafstand van het Amstelstation. Het aantal tickets is beperkt (max. 100!) dus wees er snel bij.

Gratis Live Webinar: De 7 tekenen dat je op je pad zit

Twijfel je nog of het seminar ‘De geheime taal van je hart’ iets voor je is? Schrijf je dan hier in als voorproefje op het seminar, voor het GRATIS LIVE WEBINAR dat Baptist op 16 augustus om 20.00 uur geeft. Hij praat je in 60 minuten bij over de 7 tekenen die je helpen vertellen of je op het juiste levenspad zit of niet.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Heb je een vraag? Mail ons via karlijn@holistik.nl of evelyn@holistik.nl

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN