PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

VERLOPEN – WIN sophisticated Sissel Edelbo pouch met 2 organic skincare producten via SCOON t.w.v. €89

Holy Crap
scoon, store, webshop, green labels
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
12.06.2020

We ontmoeten Marloes – founder van de stylish & sustainable webshop SCOON – afgelopen december op een Conscious Christmas Fair, waar Holistik’s Karlijn direct verliefd werd op de tasjes van Sissel Edelbo. Een half jaar later en heel veel gezellige mailtjes met Marloes verder, hebben we een geweldige winactie op kunnen zetten. Om je kennis te laten maken met de collectie van SCOON maak je kans op een luxe goodiebag met daarin een tasje (pouch) van Sissel Edelbo en 2 organic skincare producten. Dit alles met een totale waarde van €89. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

VERLOPEN – WIN sophisticated Sissel Edelbo pouch met 2 organic skincare producten via SCOON t.w.v. €89

De passie van vriendinnen Marloes Garben en Guusje Wentrup is het selecteren van stijlvolle en duurzame beauty- en modemerken. Al het moois dat ze verzamelen van over de hele wereld brengen ze samen in SCOON: een sophisticated én betrouwbare online boetiek waar respect voor mens, dier en natuur regeert. Wij spraken Marloes over dit toffe initiatief.

Wat was je drijfveer om SCOON op te richten?

scoon, store, webshop, green labelsMarloes: ‘Ik ben door de jaren heen steeds bewuster gaan shoppen. Sindsdien ben ik altijd op zoek naar bijzondere merken die iets terugdoen, maar daarnaast ook modern en leuk zijn om te dragen en gebruiken. En gelukkig zijn er steeds meer van deze mooie merken op de markt, echter zijn ze soms moeilijk om te vinden. Er was niet één betrouwbare plek online waar je stylish & sustainable merken samen kon shoppen. In Londen, waar ik tot voor kort woonde, is de opkomst van ‘green labels’ al veel gebruikelijker bij de grote winkels en winkelketens. Maar ‘de grote jongens’ zijn niet altijd transparant in hun criteria. Uit ons onderzoek bleek ook dat de behoefte bij veel mensen groeit om bewuster te shoppen. Maar men weet vaak niet waar ze moeten zijn. Daarom zijn we SCOON begonnen: één plek waar je een gecureerde collectie van ‘Brands That Care‘ vindt. Wij doen de sustainability en ethical checks, zodat jij zonder zorgen iets moois kunt kopen. 

Wordt er nu meer online geshopt vanwege corona? En merk je dat mensen daarin bewustere keuzes maken?

Marloes: ‘Soms moet de wereld op zijn kop staan om even stil te staan bij wat we allemaal aan het doen zijn. Ik denk dat de quarantaine inderdaad een stukje bewustwording met zich mee heeft gebracht als het gaat over ons koopgedrag. We zien dat steeds meer consumenten ons weten te vinden en willen investeren in eerlijke merken. Omdat iedereen nog steeds meer thuis dan gemiddeld zit, is er absoluut een grotere interesse in fijne wellnessproducten, sportkleding en comfortabele basics zoals je bij SCOON vindt. Je koopt dan echt iets voor de langere termijn, van merken die er toe doen en terugdoen. Iets kopen van een eerlijk merk geeft je een beter gevoel over jezelf. Ik hoop dat dit een blijvende positieve verandering met zich meebrengt voor de toekomst.’

WIN: sophisticated Sissel Edelbo pouch met 2 organic skincare producten via SCOON t.w.v. €89

scoon, store, webshop, green labels

Om je kennis te laten maken met de geweldige collectie van SCOON, hebben Marloes en Guusje speciaal voor Holistik een originele goodiebag samengesteld met daarin:

Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:
1. Volg @holistiknl@karlijn_visser en @evelynvanhasselt via Instagram en schrijf je in voor de Scoon nieuwsbrief.
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.