Free Gift – 18 augustus om 17.00 uur: Cosmic Sound Healing van Sandra de Vos

Heart + Soul
sandra de vos, light sounds alchemy, online sessie
karlijn visser

Karlijn Visser
13.08.2019

Sinds we met Holistik zijn gestart ben ik ook persoonlijk een spannend avontuur aan gegaan. Want verslag uitbrengen over onderwerpen die gaan over bewustwording en spiritualiteit, dien ik zelf als eerste mee gemaakt te hebben. Samen met lichtwerker Sandra de Vos en haar kosmische klanken heb ik onlangs een reis door mijn onderbewustzijn gemaakt. Omdat het zo bijzonder was heb ik met Sandra overlegd of ze niet een online groepssessie voor al onze lieve Holistik lezers zou willen houden. And she said yes! Zondag 18 augustus van 17.00 tot 18.00 kun jij zelf vanuit je eigen huiskamer de helende kracht van de lichttalen die Sandra doorkrijgt ervaren.  

Free Gift – 18 augustus: Cosmic Sound Healing van Sandra de Vos (60 min)

Een wijze vrouw die midden in de wereld staat, zo zie ik Sandra. Afgelopen vrijdag onderging ik een 1-op-1 sessie van haar. Tijdens deze ‘Sjamanic Soul Journey’ maakt ze contact met mijn onderbewustzijn en gebruikt hiervoor kosmische geluiden, ofwel lichtcodes. Oude pijnen en blokkades uit het heden en vorige levens worden naar het licht gebracht. Samen gaven we ze een podium en zetten de spotlight erop om ze vervolgens op te lossen. ‘We verklaren niets maar ondergaan’ vertelt Sandra. De sessie begon met een gesprek; waar sta ik, waar heb ik behoefte aan en wat mag het thema worden van deze journey? Sandra weet als geen ander de essentie uit mijn woorden te filteren. Zodra we wat helderheid vanuit de mind hebben gecreëerd, ben ik klaar voor het ontvangen van de regendouche aan helende lichtcodes. Sandra woont op dit moment op Ibiza. Ons gesprek en de overdacht (transmission) van de lichtcodes ontvang ik via Zoom (een soort Skype maar dan zonder haperingen in de verbinding). Ondertussen lig ik er totaal ontspannen bij op mijn yogamat in de woonkamer. Uiteraard met mijn kristallen en  Orgonite piramide binnen handbereik om de frequentie nog verder te verhogen ;-).

Praten in lichttalen

In het begin is het even wennen: Sandra die ineens switcht naar een totaal onverklaarbare taal die ons verstand ver te boven gaat. Even moet ik een lachbui van onwennigheid onderdrukken. Gelukkig begin ik al snel te wennen aan Sandra’s kakofonie van tonen, geluiden en kreten. Langzaam zak ik weg in een diepe staat van ontspanning. Bijna een vorm van hypnose. Toen het einde van de sessie in beeld kwam werd ik langzaam wakker. Mooi om te merken hoe goed mijn systeem afgestemd bleek te zijn op Sandra als kanaal van al deze healing vibrations. Na afloop praten we na. Ik ben ontzettend moe. Waar ik het afgelopen uur allemaal heb rond gezweefd?! Geen idee. Wel weet ik dat het magisch werd zodra ik me aan de, in het begin wat vreemde, klanken kon overgeven.

Wat is een Light Code Transmission?

Terwijl jij ontspannen ligt, thuis op je bed of op de bank, neemt Sandra je mee op een multidimensionale reis door je onderbewuste. Je beweegt door andere dimensies en verbind je met hogere frequenties die je helpen herinneren wie je in essentie bent: je ziel, je authentieke zelf. Onderweg komen energieën vrij die klaar zijn voor ontlading, transformatie en een lift omhoog. Gedurende een uur word je overladen met een kleurrijke kakofonie van geluiden. Dit worden ook wel lichttalen (codes van licht) genoemd. Deze geluiden hebben een hele hoge frequentie (verbonden met het licht) en werken als ‘licht laser straaltjes’ door je heen en zorgen voor een een diepgaande innerlijke opschoning. Sandra wordt ook wel met een knipoog een energetische stofzuiger genoemd. Deze sessie draagt tevens bij aan een heldere geest, innerlijke zachtheid en stilte, stevige aarding en een open hart. Kijk voor meer informatie over Sandra en haar werk op lightcode-alchemy.com

Verzilver jouw spot bij de online Light Code Transmission t.w.v. €15

sandra de vos, light sounds alchemy, online sessieWat: Online Light Code Transmission
Wanneer: zondag 18 augustus van 17.00 tot 18.00 via Zoom (download van tevoren de app ‘Zoom Cloud Meetings’ en ga een kwartiertje van tevoren al lekker liggen met je oordopjes in)
Waar: Thuis vanuit je eigen woonkamer
Thema: “Birth of the New You, grounded and full of light
Mantra: De lichtcodes waar Sandra mee gaat werken in onze sessie heeft ze verwerkt in de afbeelding hiernaast.
Cadeau code: holistikxsandra

1. Meld je via deze link aan voor de Live sessie

Het thema van de Live Sessie Birth of the New You, grounded and full of light” is gebaseerd op de huidige astrologische en kosmische energie, die je subtiele (en soms minder subtiele) zetjes geeft in de richting van een leven volgens je authentieke zelf. Dan blijf je dichtbij je kern en leef je volgens jouw waarheid die je diep van binnen voelt. Dat maakt je blij en zet je met beide benen stevig op de grond.

2. Bestel hier de Replay, mocht je er zondag niet bij kunnen zijn

3. Free session à €15: cadeau van Sandra voor Holistik-lezers

Sandra wil jou deze sessie aanbieden om de helende kracht van de lichttalen zelf te ervaren. Gebruik code holistikxsandra om je gift te verzilveren bij het afrekenen. Deelname aan een groepssessie kost normaliter €15.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Foto Sandra: Chantal Spieard

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link