Verlopen – WIN: Rock Your Brand box én 1 uur Skype-advies van Emily t.w.v. €467

Holy Crap
rock your brand, box, emily van vugth,
karlijn visser

Karlijn Visser
16.07.2019

Emily van Vught is business & branding expert. Ze helpt vrouwelijke ondernemers (waaronder team-Holistik) een business & merk te creëren dat past bij het pad van hun hart. Om dit succesvol te kunnen doen heb je soms wat guidance nodig en daar kun je Emily voor bellen. Of je wint deze week de “Rock Your Brand Box”, inclusief 1 uur Skype-advies van Emily t.w.v. €467 totaal. De box ontwikkelde Emily om jou te helpen bij het maken van een heldere merkstrategie met een vrouwelijke touch. Dus, droom je altijd al van een eigen onderneming? Dan is dit misschien wel het laatste zetje wat je nodig hebt om die droom werkelijkheid te maken!  

WIN: Rock Your Brand box én 1 uur Skype-advies van Emily t.w.v. €467

Steeds meer vrouwen dromen van een eigen onderneming, maar weten vaak niet waar te beginnen of vinden het lastig hun bedrijf écht van de grond te krijgen. Er zijn veel online programma’s en consultants op de markt, maar die zijn vaak erg duur en daarmee ontoegankelijk voor deze starter. Emily gelooft dat de wereld meer van deze ambitieuze vrouwen nodig heeft, die vanuit passie een bedrijf willen neerzetten waarmee ze een positieve impact maken. Haar Rock Your Brand Box schiet hier te hulp. Ze bundelde al haar kennis en jarenlange ervaring als merkstrateeg voor grote bedrijven en ondernemers en ontwikkelde haar box, gevuld met tools voor ambitieuze onderneemsters (in spe).

Hoe werkt de Rock Your Brand Box?

Emily: “Met de Rock Your Brand Box bouw je in twee dagen een rock solid fundering voor je business en merk. Keer jezelf van binnen naar buiten en andersom en vertaal jouw visie, persoonlijkheid en unieke skills in een business en merk waarmee jij aan iedereen laat zien wat voor moois je te bieden hebt. Een fijne bijkomstigheid is dat je door 100% jezelf te zijn in je business, ook klanten aantrekt die passen bij jouw normen en waarden.

rock your brand, box, emily van vugth,

Vanuit de thema’s ’The Personality’, ’The Brains’ en ’The Looks’ help ik je opnieuw verbinden met waarom je bent gaan ondernemen, waar je energie van krijgt en waar je van droomt. Om dat vervolgens te vertalen naar een slim ‘Holistisch Business Model’ waarin je uitgaat van jouw sterke punten. In het laatste thema ’The Looks’ help ik je op basis van jouw merkpersoonlijkheid een sterk merk te creëren, dat voelt, praat en eruit ziet precies zoals bij jou past”. Benieuwd naar Emily’s 10 beste ondernemersadviezen? Je leest ze hier. 

Dit zit er in de Rock Your Brand Box

Emily’s advies om het optimale resultaat uit de Rock Your Brand Box te halen, is om er een mini retreat in je favoriete hotel, Airbnb of hutje op de hei aan te koppelen. Zo kun je in volle focus en fully inspired aan de slag gaan met het bouwen van die ‘rock solid basis’ voor jouw business en merk.

De box krijg je thuisgestuurd en bevat:
– Het Rock Your Brand werkboek – waarin je vanuit de drie thema’s stap voor stap aan de slag gaat
– 12 video’s bomvol informatie waarin Emily nog dieper op een aantal onderwerpen in gaat
– Een prachtig notitieboek voor al je geniale ideeën
– Nog meer leuke verrassingen

WIN: Rock Your Brand box én 1 uur Skype-advies van Emily t.w.v. €467

Kans maken op deze box voor dappere ondernemers in spe? Dan vragen we je 2 dingen te doen:

1) Volg Holistik en @emilyvanvught op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Beeld: Roza Schous

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link