Free yogavideo: 75 minuten restorative yoga met Tory Hyndman van Delight Yoga

Body
restorative yoga
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
15.06.2021

Verschillende yoga- en meditatiestijlen proberen onder begeleiding van bekende docenten, veilig vanuit je woonkamer. Het kan met Delight Online. Om je daar kennis mee te laten maken delen we een gratis restorative yoga class van teacher Tory Hyndman om je geest en zenuwstelsel te helpen ontspannen. Tot en met 30 juni 2021 ontvang je trouwens 25% op de eerste 3 maanden membership. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle lessen van Delight Yoga in Den Haag en Amsterdam én Delight Online. Hier kun je je inschrijven. 

Free yogavideo: 75 minuten restorative yoga met Tory Hyndman van Delight Yoga

Wie in Amsterdam of Den Haag woont is wellicht al bekend met de prachtige, serene yoga studio’s van Delight. Het zijn hidden gems, die een escape vormen voor veel mensen in de drukke stad. Maar ook als je niet in die omgeving woont heb je met één druk op de knop hun online yogalessen bij de hand. Zo maakt Delight yoga, Ayurveda, mindfulness en meditatie toegankelijk voor iedereen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar rust en balans in je leven, of wil je misschien aan je flexibiliteit, houding of ademhaling werken? Met een ruim aanbod aan fysieke én online lessen is er altijd wel een practice die bij jouw past. Onderstaande video van Delight’s bekende yogadocent en Ayurveda therapeut Tory Hyndman boost je immuunsysteem en brengt je zenuwstelsel tot rust. We mogen ‘m je gratis aanbieden :-). Ideaal voor het slapengaan of na een drukke dag. Enjoy

Om te vieren dat de studio’s van Delight weer open zijn krijg je 25% korting op de eerste 3 maanden van je membership. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle lessen van Delight in Den Haag en Amsterdam, maar ook gratis toegang tot Delight Online en 10% korting in de Delight Shop. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021. Kijk hier voor meer info en om je lidmaadschap te activeren.

Kom thuis in je lichaam meditatiepakket

  • 60 minuten geleide meditaties voor een liefdevolle relatie met je lijf
  • Ingesproken door holistisch therapeut Suze Retera
  • Inclusief 30 pagina dik dossier + mini podcast
Bestel nu!Meditatie Guide
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.