Reconnective Healing: leer intunen op je innerlijke wijsheid en heel jezelf

by Holistik 14.06.2018

Eric Pearl en zijn vrouw Jillian zijn healing hotshots uit Amerika. Hun netwerk bestaat uit moderne wijsgeren zoals Oprah Winfrey en Marianne Williams. Volgend weekend zijn ze in Nederland om te doen waar ze in uitblinken: lichtwerkers opleiden tot reconnective healers. Enkele weken geleden kreeg Holistik’s Karlijn de kans om Eric en Jillian te interviewen over hoe je met innerlijke wijsheid en krachtige frequenties het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest stimuleert. Super interessant en speciaal voor jou opgenomen op video.

Reconnective Healing: tune in op innerlijke wijsheid en heel jezelf

Je lichaam en geest proberen voortdurend balans te vinden en die te behouden. Want als er sprake is van een disbalans ontbreekt het vermogen om te herstellen van ziekte, stress, burnout of emotionele gebeurtenissen. Met behulp van krachtige helende frequenties stimuleert Reconnective Healing het zelfherstellend vermogen van body, mind and soul. Onlangs plofte Karlijn Visser voor een interview bij Dr. Eric Pearl en zijn vrouw Jillian op de bank; de grondleggers van deze energie-interactie. Ook jij kunt leren werken met deze helende frequenties. Eerst mag je zelf ervaren wat voor veranderingen er in je leven zullen plaatsvinden, om daarna ook anderen er mee te kunnen helpen. Bekijk het interview hier.

De Reconnective Healing training bestaat uit 2 delen. Deel 1 is een 8-uur durende online ‘essentials course’ die je helpt je volle potentieel in te zetten op alle gebieden van je leven. Ideaal natuurlijk dat je helemaal zelf kunt bepalen wanneer je er voor wilt gaan zitten.  Het eerste level goed doorlopen? Dan kun je door naar deel 2. Het ‘Intensieve Level II’ stoomt je klaar om een professionele practitioner te worden. En goed nieuws! Van 22 t/m 24 juni 2018 komen Eric Pearl en Jillian naar het Park Plaza Amsterdam Airport. Dit geeft je de unieke kans om door Eric Pearl zelf te worden opgeleid tot Reconnective Healing Foundational Practitioner. Je kunt je gelijk ook gelijk voor beide trainingen aanmelden. Met de kortingscode HOLISTIK krijg je €100 korting.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Anneke Stuij via praktijkannekestuij@gmail.com.
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN