Maak kans op een sustainable schoonmaakpakket van Pure Effect t.w.v. €130

by Natalja De Vos 04.10.2017

Nu de herfst is begonnen en de dagen korter worden brengen we meer tijd thuis door. En dan is het wel zo prettig als het er lekker schoon is. Zelf poets ik het liefst met schoonmaakproducten die zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Een tof merk waar ik als een blok voor ben gevallen is Pure Effect. Dit Zweedse label wordt verkocht in een té leuke webshop: TWENTYTWONOTES. 

WIN: Pure Effect schoonmaakpakket t.w.v. €130

TWENTYTWONOTES is een fonkelnieuwe webshop opgericht door Shanna Ottenhoff (26). In deze snel veranderende wereld wil zij mensen inspireren om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding en lifestyle. In haar webshop trekt Shanna deze lijn ook door naar producten voor dagelijks gebruik. Zo vind je er duurzame schoonmaakmiddelen en plantaardige hair- en skincare producten geïnspireerd door de natuur. En geloof me: voor liefhebbers van minimalistisch design is TWENTYTWONOTES een ware snoepwinkel.

Duurzaamheid én esthetiek

Bij de keuze van merken die Shanna verkoopt in haar webshop hecht ze niet alleen waarde aan zorgvuldig geselecteerde (vegan) ingrediënten, maar kijkt ze ook naar het productieproces en de verpakkingen. Het maken van verantwoorde keuzes betekent gelukkig niet dat je concessies hoeft te doen als het gaat om de looks. Integendeel. Met haar webshop bewijst Shanna dat duurzaamheid heel goed samen gaat met stijlvol, minimalistisch design. Een merk dat perfect in dit plaatje past is Pure Effect. Dit Zweedse label heeft een nieuwe generatie schoonmaakmiddelen en garment care producten ontwikkeld op basis van biotechnologie. Pure Effect gelooft namelijk in duurzame innovaties die leiden tot een evenwichtig ecosysteem. De schoonmaakmiddelen van Pure Effect zijn effectief en tegelijkertijd vriendelijk voor jou, jouw huis, garderobe én het milieu. Bestseller is de prebiotische allesreiniger in een handige spray.

Maak kans op een Pure Effect pakket

Kan je niet wachten om je huis eens flink onder handen te nemen? Dat komt goed uit want we mogen 1 pakket van Pure effect weggeven t.w.v. €130. Dit zit er allemaal in:

All Clean Start Kit – spray flacon en het concentraat
Deze probiotische allesreiniger is effectief en vriendelijk voor je volledige huis. Daarnaast is All Clean ook ideaal om vlekken in textiel te verwijderen en/of je kleding mee te behandelen. 

Clean Bath
Hardnekkige vlekken hebben een speciale behandeling nodig. Clean Bath verwijdert zonder moeite kalk-, shampoo- en zeepresten. Daarnaast kun je het product ook gebruiken voor roestvrij staal, chroom, keramiek, glazen douchewanden, wastafels, kranen, in het toilet en in het bad.

Clean Floor
Dit schoonmaakmiddel bereikt de kleinste hoekjes en gaatjes en werkt ook na het dweilen door op het oppervlak. De unieke formule gebruikt de kracht van actieve bacteriële cultuur om vet, vuil en vieze geurtjes effectief af te breken.

Set van 2 eco-gecertificeerde microvezeldoekjes
Twee eco-gecertificeerde microvezeldoekjes die zijn ontworpen om allerlei oppervlakken vlekkeloos schoon te maken.

Clothing Mist
Deze spray frist je kledingkast helemaal op. Het pakt ongewenste geurtjes bij de bron aan, verwijderd en voorkomt ze.  De Clothing Mist is direct te gebruiken op allerlei soorten textiel – van bovenkleding tot sjaals, colberts, jassen en tassen tot kussens, textiele banken, vloerkleden, etc.

Shoe Mist
Deze schoen- en textielverfrisser is ideaal voor materialen die lastig te wassen zijn. De natuurlijke Nordic Oak geur doet denken aan een fris dennenbos. Effectieve en multifunctionele mist, ook ideaal om mee te nemen op reis.

Wil je kans maken op dit pakket? Dan vragen we je 2 dingen te doen waar je ons enorm mee helpt:

1) Volg Holistik voortaan op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Succes!

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN