Orgonite piramide: krachtige energietransformator van metaal, edelstenen en kunsthars

Heart + Soul
orgone energie, straling, anti, orgonite, piramide
karlijn visser

Karlijn Visser
07.05.2019

Orgonite (ook wel orgone of orgon genoemd) producten bestaat uit een mengsels van edelstenen, metalen en kunsthars. Door deze te mixen krijg je een versterkte werking van de edelstenen. Orgonite is dus interessant voor mensen die al veel met edelstenen werken, maar graag een nog sterkere werking willen ervaren. De metalen in de piramides zorgen dat de energie van de edelstenen weerkaatst wordt. Orgonite piramides worden gebruikt om negatieve energie (die van straling / electro smog bijvoorbeeld) om te zetten in positieve energie. De piramidevorm heeft een functie als energietransformator: ze trekken energie aan, transformeren het en sturen het vervolgens weer verder. Maar waar komt de orgone energie eigenlijk vandaan? 

Orgonite piramide: krachtige energietransformator van metaal, edelstenen en kunsthars

De Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, bioloog en natuurkundige Wilhelm Reich ontdekte de helende werking van Orgone energie begin vorige eeuw. Tijdens een van zijn onderzoeken ontdekte hij een vorm van energie die de wetten van elektriciteit en magnetisme voorbij ging. Hij noemde de kosmische energie “orgon” en deze bleek in staat te zijn om bacteriën en virussen te doden en had een positieve invloed op lichaam en geest. Reich ontwikkelde ondertussen verschillende apparaten die orgon energie konden produceren waar hij mensen mee genas. Een Orgonite piramide is als het ware een generator van orgon energie en creëert een prettig leefklimaat in huis en harmoniseert je systeem. Dit klinkt allemaal prachtig en tegelijkertijd nogal vaag. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar iemand die zelf Orgonite piramides maakt en er alles over weet.

Bestel jouw exemplaar van Het Holistik Handboek!

Daarmee heb je alle tools in handen om jouw holistische levenspad te kiezen.
Bestel nu!

Reiki therapeut Silvia Roelfes heeft zich lange tijd verdiept in orgon energie en maakt nu ook zelf producten van orgone: “Alles om ons heen bestaat uit energie, zelfs dingen die we niet zien hebben hun energetische invloed zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefonie (lees hier meer over wat straling met je doet). Er bestaat positieve energie, maar ook schadelijke energie. Orgonite transformeert deze van negatief naar positief. Door een orgonite te gebruiken kun je de energie van je huis en je emoties naar een hogere vibratie frequentie brengen. Mensen zeggen vaak dat de energie in huis beter aanvoelt.

orgone energie, straling, anti, orgonite, piramideOrgonite is nog steeds wat mysterieus omdat het lastig is energiefrequenties te meten. Bijvoorbeeld de emotie boosheid voelt als ‘zware energie’ en vrolijkheid heel licht. Maar goede wetenschappelijke meetinstrumenten zijn hier nog niet voor gevonden, terwijl iedereen duidelijk het verschil voelt… ”

Orgonite maken op krachtplek

Silvia: “Ik ben in contact gekomen met orgonite omdat ik veel last had van mobiele telefonie straling. Toen 4G kwam begonnen bij mij de klachten. Ik ben op zoek gegaan naar manieren om toch in een hoge frequentie te kunnen blijven en vond een webshop die orgonite verkocht. Toen ik ze eenmaal in huis had voelde ik mezelf landen en weer ‘normaal’ worden, zoals voordat er zoveel 4g straling kwam. Vanaf dat moment ben ik zelf gaan experimenteren met het maken van orgonites. Dat bleek nog best een lastig klusje. Nu, na jaren oefenen heb ik eindelijk het perfecte concept gevonden. Ik maak mijn Orgonite producten op een krachtplek in Haarlem en dat voel je terug in de edelstenen. Ze worden allemaal op zonnige dagen gemaakt zodat er veel zonnekracht in zit. Tijdens het maken sta ik in contact met mijn Gidsten, de engelen en natuurwezens zodat er een krachtig product ontstaat. Kijk voor meer informatie en Orgonite producten op orgonitehealing.nl

Bij Silvia heb ik een grote Nubische Orgonite piramide besteld met amethist, lavasteen, blauwe kwarts, bladgoud en een oeroud Antahkarana heling & meditatie symbool, dat de verbinding symboliseert tussen je Hogere Zelf en je fysieke lichaam. Ik heb de stralende piramide op mijn nachtkastje gezet en kijk er telkens vol bewondering naar voordat ik mijn ogen sluit en als ik wakker word, om de dag in een hogere frequentie te beginnen ;-).

Meer lezen over edelstenen?

Zo reinig je jouw 7 chakra’s met edelstenen
Kristallen Gift Guide: geef jouw liefste vriendinnen good vibes met déze 5 edelstenen
Waarom edelsteenwater jouw ideale zomerdrankje is (míts je weet wat je doet)
Zo maak je kristallen tot je krachtigste, wijze vrienden
Mini masterclass: kristallen schoonmaken en opladen bij volle maan
Slapen met stenen: déze 5 kristallen verbeteren de kwaliteit van jouw nachtrust
Hooggevoelig? Met deze 5 edelstenen op zak ben je goed beschermd

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.