Verlopen – WIN: 2 paar handgemaakte oorbellen in juwelenbox van A Catchers t.w.v. €75

Holy Crap
A catchers, sieraden, box, oorbellen, duurzame sieraden

Amber Biemans
10.03.2021

Deze tweede sieradenbox van A Catchers heeft als thema A Whole Catch Collection. De 2 paar duurzame oorbellen dagen je uit om jezelf te (her)ontdekken en te omarmen. Geïnspireerd door de maan, zijn ze een ode aan je lichte én donkere kant. Want juist als je schaduwkant er mag zijn, krijg je de kans om ook jouw wilde kant tot expressie te brengen. Een cadeautje voor je verschijning én je ziel dus. Iets voor jou? Lees dan snel verder hoe je kans maakt op de oorbelletjes t.w.v. €75.

WIN: 2 paar handgemaakte oorbellen in juwelenbox van A Catchers t.w.v. €75

De boodschap die centraal staat in de collectie van A Catchers is ‘zorg goed voor jezelf’. Want vanuit die plek kun je ook iets betekenen voor een ander zonder daar zelf op leeg te lopen. Zet jezelf dus zonder gene op de eerste plek en omarm wie je echt bent. Oprichtster Amanda Vollemans heeft zelf een hobbelig pad bewandeld op weg naar authentieke zelfzorg en -liefde. Ze lijdt al meer dan 12 jaar aan een autoimmuunziekte. Op het moment dat ze medicatie kreeg waardoor ze niet zwanger zou kunnen worden, wist ze: dit moet anders. Amanda bracht verschillende krachten van Moeder Natuur bijeen. Voeding, supplementen en lichaamsbeweging helpen haar om symptomen op een holistische manier onder controle te houden. Ze keerde naar binnen en zette haar ware zelf in focus en A Catchers werd geboren.

Reminder

A Catchers werkt met memberships. Als abonnee ontvang je elke 3 maanden een elegante box waarin je een exclusief, duurzaam gemaakt sieraad vindt; samen met 3 toffe intuïtiekaarten. Elke box heeft namelijk een eigen thema waar deze kaarten bij passen, dat verwijst naar een element van jouw zijn. Het sieraad is dus veel meer dan een accessoire. Het nodigt je uit om een bepaald deel van jezelf extra aandacht te geven in die periode. Het herinnert je dagelijks aan de reis naar je ware zelf. Zo’n reminder hebben we allemaal weleens nodig. Zeker nu.

Ode aan je lichte en donkere kant

Deze tweede box van A Catchers heeft als thema A Whole Catch en bestaat uit de Whole Moon studs en de Teardrop oorbellen. Ze dagen je uit om jezelf te (her)ontdekken en te omarmen. Geïnspireerd door de maan, is het een ode aan onze lichte en donkere kant. Je bent perfect zoals je bent en juist wanneer we onze schaduwkanten er laten zijn, sta je meer in je kracht en krijg je de kans om ook jouw wilde kant tot expressie te brengen.

WIN: 2 paar handgemaakte oorbellen in juwelenbox van A Catchers t.w.v. €75

Deze week mogen wij 2 paar handgemaakte oorbellen van A Catchers weggeven. Wil je kans maken op de Whole Moon studs en de Teardrop oorbellen? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @acatchers via Instagram
2. Schrijf je hieronder in voor de Holistik-nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.