WIN: NutraSkin Collagen Drink pakket voor sterke nagels én een mooie huid t.w.v. €105

by Evelyn van Hasselt 06.12.2017

Zijn jouw nagels broos en heb je constant last van scheurtjes? Dan is dit een winactie voor jou. Want als je het magische collageen drankje NutraSkin toevoegt aan je beauty routine, krijgen je nagels spontaan zin om te gaan groeien. En je huid knapt er ook nog eens van op!

WIN: NutraSkin Collagen pakket voor supersterke nagels t.w.v. €105

Eerst maar eens wat dieper in de collageen materie duiken. Collageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in speciale cellen, fibroblasten genaamd. Om je huid ook op latere leeftijd mooi te houden wil je de collageen voorraad in de diepere huidlagen (de dermis) op peil houden. Het probleem met crèmes is dat die niet kunnen doordringen tot deze diepere huidlaag. Daarvoor zijn de moleculen simpelweg te groot. Maar hoe zit het dan met orale inname? Bij het slikken van collageen supplementen kun je je vraagtekens zetten. Zodra je onbewerkte collageen slikt, komt het in je maag-, darmstelsel terecht waar het onmiddellijk wordt afgebroken. Om dit probleem te omzeilen zijn collageen drankjes ontwikkeld die kunnen worden opgenomen in je bloedbaan.

Beauty supplement

nutraskinNutraSkin is zo’n collageen drankje. En het mooie van dit beauty supplement is dat niet alleen je huid, maar ook je nagels er van opknappen. Een testgroep bestaande uit 25 vrouwen tussen de 18 en 50 jaar nam gedurende 6 maanden dagelijks een half sachet NutraSkin. Hierna volgde een observatieperiode van 4 weken. Wat bleek? De groeisnelheid van de nagels was in vergelijking met de controlegroep met 15 procent toegenomen. Ook kwam uit de studie naar voren dat de frequentie van het breken van de nagels afnam met 42 procent. Resultaten die op z’n minst veelbelovend zijn!

WIN: NutraSkin Collagen Drink pakket

Kunnen jouw nagels wel wat support van binnen uit gebruiken? Doe dan mee aan de winactie. We mogen 3 lezeressen blij maken met een NutraSkin Collagen Drink pakket ter waarde van €105. Het pakket bestaat uit 3 verpakkingen van 20 sachets. Daar kun je dus wel even mee vooruit! Wil je graag winnen? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN