Wees naif: verzorg je handen deze winter met tomaten, avocado’s en macadamianoten

Body
naif, no-nonsense skincare, vrouwen, volwassen
karlijn visser

Karlijn Visser
06.12.2018

Er is geen deel van je lijf dat zoveel blootgesteld wordt aan water, zeep, kou en UV straling als je handen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat vrouwen gemiddeld 10 of 11 keer per dag hun handen wassen. Om besmettelijke ziektes voorkomen is al dat handen wassen natuurlijk perfect. Maar zonder dat je het misschien door hebt, belast je ze ook extra met allerlei synthetische nasties in zeep waar ze alleen maar meer van uitdrogen. Zeker in de winter vanwege de kou en schrale wind is het extra belangrijk om goed voor je handen te zorgen.

Wees naif: verzorg je handen deze winter met tomaten, avocado’s en macadamianoten

Ik realiseer me vaak als ik op de fiets zit zonder handschoenen, dat mijn handen één van de weinige onbedekte delen van mijn huid zijn die dagelijks worden blootgesteld aan schadelijke UV-stralen. Daarom bescherm ik ze het liefst zorgvuldig met een natuurlijke zonnefilter vol antioxidanten. Zo’n natuurlijke zonnefilter zit bijvoorbeeld in tomatenextracten, ook wel lypocenen genoemd. Combineer dit met Zoete Amandel- en Avocado-Olie en je hebt een succesrecept voor een voedende en beschermende handcrème.

Nourishing handcrème om uit te delen

naif, no-nonsense skincare, vrouwen, volwassenDe handcream uit de volwassenlijn van Naïf plakt niet en voedt je huid gelijk met avocado- en zoete amandelolie. Het tomatenextract werkt gelijk beschermend. Ik heb standaard een tube in mijn rugzak zitten. Er is geen ander beautyproduct dat dat typische ‘sharing is caring‘ gevoel uitdraagt. Telkens wanneer ik mijn tube tevoorschijn tover en ik ben in gezelschap, vraag ik of er ook iemand anders handcrème wil. Dan zie ik de vrouwen eerst onderzoekend kijken naar het merkje op mijn tube. Voordat ze de kans krijgen het te vragen, vertel ik al dat dit product 100% natuurlijk is en ze het écht even moeten proberen. Niemand die daarna nog weigert.

No chemicals, no bullshit

Wist je dat maar liefst 80% van alle claims in cosmetica is gebaseerd op valse beloften? Zo zijn er crèmes die beloven dat ze je DNA veranderen en rimpels doen verwijderen. Ook zijn er shampoos voor lang haar, kort haar, half lang haar etc. You name it, maar ons maak je niets meer wijs. Daarnaast bevat veel cosmetica chemische ingrediënten, zoals SLS (schuimmiddelen in shampoos), parabenen en andere irriterende ingrediënten. De huidverzorgingsproducten van Naïf doen wat zet beloven. Ze reinigen, verzorgen en maken je blij. Daar zijn geen honderden potjes, flacons of sachets voor nodig. Door gebruik te maken van ingrediënten die werken houd je de huid gezond. En dan kom je vooral uit op het principe ‘no chemicals, no bullshit’. Zo vind je op hun verpakkingen geen afleidende tierelantijntjes, valse claims of talloze keurmerken. Want ook dingen claimen die eigenlijk al vanzelfsprekend moeten zijn doet Naïf niet. Zo zijn hun producten vegan, animal friendly, vrij van microplastics, nanodeeltjes en biologisch afbreekbaar.

Van meisje naar volwassen vrouw

Een stukje geschiedenis. Het Nederlandse Naïf is in 2013 opgericht door – toentertijd newborn daddies – Sjoerd en Jochem als babyverzorgingsmerk. Maar kleine meisjes worden groot. Zo ontstond dit jaar de volwassenlijn die bestaat uit 8 producten waar ze momenteel al heel veel vrouwen blij mee maken. De missie van de mannen? Dat vrouwen weer naïef de winkel in kunnen lopen en niet verleid worden door valse beloftes. Hoe lief is dat :-).

Holistik X Naïf actie: ontvang gratis tube handcreme bij besteding vanaf €20

naif, no-nonsense skincare, vrouwen, volwassenGeloof je niet meer in winacties? Scroll dan niet verder naar beneden, maar laat wel de volgende zin goed tot je doordringen, want die is leuk. Bij besteding vanaf €20 aan Naïf producten die je koopt op naifcare.com, ontvang je de handcrème t.w.v. €12,95 gratis! Gebruik code holistik18 en je gaat met super zachte handen 2019 in. Vergeet niet de handcrème toe te voegen aan het winkelmandje, het bedrag van de handcrème wordt bij het afrekenen verrekend. De actie is geldig tot 1 januari 2019. De prijzen van de 8 verschillende skincare producten liggen tussen de €9,95 en €22,95.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

WIN: 10 x Naïf nourishing handcreme t.w.v. €12,95

Nadat je mijn enthousiaste verhalen over deze handcreme hebt gelezen, is het tijd om ‘m zelf te proberen. Maak kans op 1 van de 10 tubes door deze 2 dingen te doen:

1) Volg Holistik & Naif via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Naïf. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Holistik.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link