Holistik organiseert een modellenwedstrijd! Word jij Miss Erica 2018?

by Karlijn Visser 02.11.2017

Holistik zoekt een natural beauty! En dat doen we samen met Erica, een gezondheidswinkel met de fijnste smeersels die al sinds 1973 bestaat en de natuur als leidraad gebruikt. Deze modellenwedstrijd is bijzonder omdat we niet geïnteresseerd zijn in je maat, huidkleur of leeftijd. Wel in de puurheid van je hart. Meedoen is simpel: upload hier boven je portretfoto en je bent direct in the running om de titel “Miss Erica 2018” binnen te slepen. Hoe meer stemmen je verzameld uit je netwerk, hoe groter de winkans.

Over Erica

Erica maakt gezondheidsproducten voor je huid, haar en de binnenkant van je lijf, bij voorkeur van 100% duurzame, natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze hebben 11 winkels verspreid over heel Nederland waar je heerlijk rond kunt neuzen voor de beste aankopen voor je gezondheid. Door de jaren heen heeft Erica een hoop heilzame producten ontwikkeld, waarbij ze gebruik maken van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Dit zijn zowel traditionele recepturen met een bewezen eeuwenoude werking, als hoogwaardige eigentijdse ontwikkelingen die door het slimme Erica-team zijn ontwikkeld. Mede door de directe samenwerking met voedingsdeskundigen, huidspecialisten en professoren zijn ze in staat om producten te maken waarin de natuur de mens mag versterken. erica.eu

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN