YES! Al deze beauty merken zijn 100% cruelty free

by Evelyn van Hasselt 02.04.2017

Kennen jullie Cruelty Free Kitty? De founder van deze Amerikaanse site, Suzi, speurt de hele planeet af op zoek naar beautymerken die produceren met respect voor dieren. Elk jaar publiceert ze een lijst van merken die 100% cruelty free zijn. En dat overzicht delen we natuurlijk graag met jou!

YES! Al deze beauty merken zijn 100% cruelty free

Aangezien Cruelty Free Kitty een Amerikaanse site is, is de lijst hieronder is vooral voor de Amerikaanse markt opgesteld. Gelukkig staan er elk jaar steeds meer fijne merken op die ook gewoon hier te koop zijn. Nu hoef je van ons echt niet je hele beauty stash in één keer te vervangen. Zoek – net als wij – gewoon een paar mooie merken op in de lijst en probeer die eens uit. Dat is al een goed begin! Onze persoonlijke favorieten uit Suzi’s lijst? Hier komen ze: Dr. Hauschka, Oribe, cruelty free capriceIlia en Scotch (hele fijne nagellak!). Er staan overigens ook heel betaalbare merken tussen zoals Gosh en Essence. En wat dacht je van Catrice? Zelf ben ik groot fan van de (spotgoedkope) Camouflage Cream van dit Duitse merk. Voor €2,99 koop je een goed dekkend product én draag je bij aan een dierproefvrije planeet. Zo eenvoudig kan het zijn :-).

 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN