Verlopen: WIN: 6 flessen alcoholvrije (<0.5%) wijn van Made with Maude t.w.v €59,70

Holy Crap

In de wijnwereld zijn vrouwen sterk ondervertegenwoordigd. Made with Maude wil daar verandering in brengen. Hoe? Door vrouwelijke wijnmakers een podium te bieden en zo de balans te herstellen. Volgens Maud, de oprichtster van het wijnlabel, maken vrouwen prachtige en verrassende wijnen. Hieronder lees je wat haar drijft. En ben je benieuwd naar de wijn? Holistik geeft 6 flessen (alcoholvrije, < 0.5%) weg. Onderaan dit artikel lees je hoe je kans maakt. 

WIN: 6 flessen alcoholvrije (<0.5%) wijn van Made with Maude t.w.v €59,70

Borrelen met vrienden en familie kan ontzettend gezellig zijn. Maar de after math is vaak minder geslaagd. Brak, minder scherp, moe… Wijn zonder alcohol lost dat probleem op. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Om die reden heeft Made with Maude twee alcoholvrije opties in het assortiment. Een witte wijn met een frisse citrussmaak. Perfect om te drinken met zeevruchten, salades, lichte kazen of als aperitief. En een rosé die haar bloemige, intense smaak dankt aan wilde vruchten.  Beide wijnen smaken nog beter als je het verhaal achter de makers kent. Daarom gingen we in gesprek met Maud.

Al jullie wijnen zijn gemaakt door vrouwen. Waarom vind je dat belangrijk?
Vrouwelijke wijnmakers zijn in opmars, maar met 15% vrouwelijke makers in de wijnwereld zijn ze nog steeds sterk ondervertegenwoordigd. Om gelijkheid te stimuleren werken wij alleen met vrouwelijke producenten. We bieden uitsluitend wijnen die op een duurzame manier zijn geproduceerd, zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen, dierlijke eiwitten, zware chemicaliën of synthetische pesticiden. En natuurlijk 100% vegan en DOC gecertificeerd. Gemaakt met heel veel liefde voor mens en natuur.

Je bent de foundation Made with Maude begonnen. Wat wil je met deze foundation bereiken?
Er is nog een wereld te winnen als het gaat om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Het is steeds meer een ‘ topic’, maar het gaat voor mij niet snel genoeg. Ik wil daar graag aan bijdragen. Made with Maude is meer dan een wijnlabel, het is een beweging om vrouwen de kansen te bieden die ze verdienen. 20% van de winst gaat naar onze foundation, daarmee investeren we in gendergelijkheid projecten binnen en buiten de wijnwereld.

Wat zou je op dit moment het liefst willen vieren met een goed glas wijn?
Een startup opbouwen betekent vallen en opstaan, het is niet altijd gemakkelijk. Maar ik ben zo trots dat ik me kan inzetten voor meer gelijkheid met eerlijke (en lekkere!) producten. De afgelopen maanden hebben we veel positieve reacties ontvangen, er zijn hele mooie samenwerkingen ontstaan met andere bedrijven. Daar proost ik graag op. Ik hoop dat we deze beweging samen heel groot gaan maken.

WIN: 6 flessen alcoholvrije (<0.5%) wijn van Made with Maude t.w.v €59,70

Wil jij kans maken op 6 flessen alcoholvrije (0.5%) wijn van Made with Maude? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @madewithmaude.official via Instagram
2. Volg Made with Maude op LinkedIn (als je dat hebt)
3. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week ontvangen de winnaars persoonlijk bericht. Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl o.v.v. Made with Maude. Ook dan neem je deel aan deze winactie.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.