Verlopen – WIN: MADE.COM fauteuil van zacht fluweel t.w.v. €499

Holy Crap
made, design, stoel, win
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
17.03.2020

Nu we noodgedwongen meer tijd binnenshuis doorbrengen is bij ons de knop om: laten we hier dan vooral een paleisje van maken! Want ook al voelt het onnatuurlijk met de lente opkomst, toch is het noodzakelijk voor een ieders gezondheid om komende weken veel uren binnen je eigen muren door te brengen. En dan wil je daar het beste van maken. Deze fluwelen fauteuil van MADE t.w.v. €499 gaat je daar bij helpen. Urenlang boeken lezen, series kijken of een meditatief moment hebben met jezelf. Deze knuffelstoel is er voor jou. Doe je mee?

WIN: MADE.COM fauteuil van zacht fluweel t.w.v. €499

made, design, stoel, winJe kunt je huis grondig poetsen, energetisch reinigen met witte salie en je kledingkast flink opruimen. Dit alles om er een veilige plek van te maken waar jij helemaal jezelf kunt zijn en mag laden. Zo eens in de zoveel tijd hoort daar wat ons betreft een nieuw item voor je interieur bij. Je weet wel; zo’n eye-catcher waar je misschien wel jaren plezier van gaat hebben. Dat is deze fluwelen fauteuil van MADE.

Tandy (zo heet je nieuwe beste vriend om schaamteloos in te luieren) heeft een retro én klassiek design. De klassieke kuipvorm is aangevuld met een stof in zacht mauve en gewatteerde details met structuur. De ronde vorm knipoogt naar vintage design en omhelst je terwijl jij aan het loungen bent. Power nap? Yes please.

WIN: MADE.COM fauteuil van zacht fluweel t.w.v. €499

Wil jij de komende tijd thuis vanuit je eigen (luie) stoel boeken lezen, series kijken of gewoon meditatief voor je uit staren? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. We mogen namelijk één iemand blij maken met deze chique fauteuil van MADE ter waarde van €499. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1) Volg Holistik, @karlijn_visser, @evelynvanhasselt en @madedotcom via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link