Een frisse wind door je werk? Gun jezelf een loopbaanboost op Ameland – 31 mei tm/ 3 juni

Holy Crap
Een frisse wind door je werk? Gun jezelf een loopbaanboost op Ameland – 31 mei tm/ 3 juni

Een paar keer in je leven kom je op een kruispunt. Je hebt een baan, maar voelt dat het tijd is voor verandering. Of je hebt geen werk en weet niet zo goed hoe je jouw loopbaan vorm kunt geven. Antwoorden op deze ingewikkelde vraagstukken vind je niet in een kantoortuin, maar in de natuur. De natuur helpt je om verbanden te zien, over obstakels heen te stappen en opbouwende stappen zetten die je van tevoren niet had kunnen bedenken. Daarom vindt de 4-daagse loopbaanboost van Het kantoor van nu plaats op Ameland van vrijdag 31 mei t/m maandag 3 juni. En jij kunt er bij zijn! Als lezer van Holistik krijg je 25% korting.

Een frisse wind door je werk? Gun jezelf een loopbaanboost op Ameland – 31 mei tm/ 3 juni

Sinds ik Holistik run weet ik hoe ontzettend leuk en vervullend werk kan zijn. Maar er zijn ook jaren geweest dat ik met lood in mijn schoenen de deur uit ging en bekaf weer thuis kwam. Werk kan je maken, maar helaas ook breken. Als je werk doet dat niet bij je past, ondermijnt dat je energie en dooft het op den duur ook jouw sparkle. Op de lange termijn kan dat zelfs resulteren in een burn-out. Daarom is een loopbaan APK lang geen gek idee. Maar dan wel graag in de natuur!

Loopbaanboost aan zee

Loopbaanboost aan zee is een initiatief van loopbaancoach Anke Meerding, founder van Het kantoor van nu. De 4-daagse loopbaanboost vindt niet plaats in een duf conferentiezaaltje, maar in de natuur. Op het prachtige Ameland om precies te zijn. Anke: ‘We kennen allemaal die momenten dat je vastloopt en je niet kunt concentreren. Ik schuif dan mijn laptop aan de kant, pak mijn wandelschoenen en stap de natuur in. Kijken naar de details, de blaadjes, de nerfjes en de bloemen op onmogelijke plekken, die toch kunnen bloeien. Mijn blik op de details, maar ook op de horizon. Even stoppen met denken. Dan voel ik weer die vertrouwde wind op mijn huid en door mijn haren gaan. Dan voel ik mijn voeten op de grond. Dan zie ik de wolken schijnbaar nutteloos voorbij drijven… In de natuur valt alles op zijn plaats. Ook ingewikkelde loopbaan vraagstukken laten zich er makkelijker ontrafelen. Daarom vindt de loopbaanboost die ik van vrijdag 31 mei t/m maandag 3 juni organiseer plaats in de vrijheid van de natuur.’

Ameland – vrijdag 31 mei t/m maandag 3 juni

Tijdens de loopbaanboost aan zee ga je in de natuur genieten van vrijheid en ruimte. Juist door los te laten krijg je dít terug:

  • Helderheid over wat jij wilt in je leven
  • Focus op waar jij blij van wordt
  • Een geordend, overzichtelijk en rustig hoofd
  • Een verfrist en uitgewaaid gevoel
  • Je weet weer wat je belangrijk vindt in jouw leven
  • Je hebt handvatten om je hart te gaan volgen
  • Je hebt een nieuwe, frisse blik op jouw werk
  • Je ziet mogelijkheden om jouw pad te gaan volgen

Dit weekend focus jij je op jezelf. Geen maandenlang traject, maar 4 intensieve dagen waarbij jij op zoek gaat naar waar jij blij van wordt. Vanuit je hart, vanuit je vezels, vanuit jouw kern. Mentaal en fysiek maak je ruimte door je zintuigen te openen. Je leert je drukke hoofd uit te schakelen en te voelen waar jouw behoeftes liggen door buiten te bewegen en buiten te zijn. Het compleet verzorgde loopbaan-weekend is inclusief 4 dagen coaching, 3 nachten in een duinhuisje (je hebt een eigen kamer), een ontbijtmand voor je deur, alle maaltijden en versnaperingen (‘s avonds eten we in een strandtent), alle opdrachten en fietsenverhuur. Na het weekend beschik je over een kompas om concrete stappen naar verandering te gaan maken. Deelname kost €1550 (ex. overtocht naar Ameland). Aanmelden doe je door Anke een mail te sturen op info@hetkantoorvannu.nl. Als je de actiecode Holistik2019 vermeld krijg je een korting van 25%. Kijk hier voor meer informatie.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link