WIN: 1 jaar lidmaatschap bij lifestyleclub Happy Bodies t.w.v. €843!

by Natalja De Vos 01.11.2017

Dat je gezondheid valt of staat met je spiermassa, daar zijn wij bij Holistik van overtuigd. Toch is de motivatie om te gaan sporten soms ver te zoeken. Een lidmaatschap bij Happy Bodies is dan precies het duwtje in de rug dat jij nodig hebt. En laten wij nou één lidmaatschap weggeven zodat jij een jaar gratis kan sporten. Deze prijs wil je!

WIN: jaar lidmaatschap bij lifestyleclub Happy Bodies t.w.v. €843!

happy bodiesEen sportschool waar je zó efficiënt sport dat je binnen 35 minuten weer buiten staat. Dat terwijl je er toch echt een full body work out op hebt zitten. Te mooi om waar te zijn? Bij Happy Bodies kan het gewoon. Het geheim van deze boutique lifestyleclub is de Milon Cirkel. Deze cirkel bestaat uit 8 computergestuurde cardio-, en krachttoestellen: 6 krachttoestellen van ieder 1 minuut en 2 cardiotoestellen van ieder 4 minuten. Één ronde duurt 17 minuten. Na de eerste ronde neem je 1 minuut pauze en vervolgens begin je aan de tweede ronde van 17 minuten. In totaal ben je dus 35 minuten bezig. Doordat je cardio-, en krachtapparaten met elkaar afwisselt, train je in verschillende hartslagzones. Dit heeft als resultaat dat je in een kortere tijd meer calorieën verbrandt en sneller fit wordt.

Persoonlijk pasje

happy bodiesHet fijne aan trainen in de Milon Cirkel is het plug & play systeem: zodra je begint stop je je persoonlijke pasje in het apparaat. Deze stelt zich binnen een paar seconden automatisch in op jouw lengte en start met de weerstand waar je de vorige keer mee geëindigd bent. Elke training wordt opgeslagen op je persoonlijke pas en in de cloud. Aan de hand van vaste evaluatiemomenten kun je je eigen voortgang volgen. Het is de bedoeling dat je minimaal 1 keer in de 5 dagen traint, maar voor het beste resultaat is het advies om 2 keer per week te komen. Na de 10e training begin je verschil te voelen en na 20 keer begin je verschil te zien. Kun je nagaan wat een jaar sporten voor je kan doen :-).

WIN: een jaar lidmaatschap t.w.v. €843

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Milon Circle? Guess what? We mogen een jaar lidmaatschap t.w.v. €843 weggeven! Winnen? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Happy Bodies en Holistik op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Is de hoofdprijs aan jouw neus voorbij gegaan? Er is een troostprijs! Als je lid wordt van Happy Bodies sport je de eerste maand gratis en voor niets. Gebruik maken van dit aanbod? Mail dan naar cmamsterdamzuid@happybodies.nl. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN