Leeuwenpoort 8 augustus: hogere energiefrequenties en sterkere innerlijke kracht

Heart + Soul
Leeuwenpoort
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
08.08.2019

Op 26 juli begon de astrologische Leeuwenpoort zich langzaam te openen. Deze opening in de sterren bereikt haar hoogtepunt op 8 augustus, en sluit weer op 12 augustus. Onder invloed dierenriemteken ‘Leeuw’ komt er daarom een sterke energie vrij, waarbij de eigenschappen van de Leeuw voelbaar zijn. Dit is voor veel mensen het startpunt van een nieuwe fase waarin zij meer zichtbaar worden en in hun kracht gaan staan. Ook is het een fase waarin er grote veranderingen plaatsvinden die de toon zetten voor komend jaar…

Leeuwenpoort 8 augustus: hogere energiefrequenties en sterkere innerlijke kracht

De Leeuw is een sterk vuurteken: trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij hem. Jouw wilskracht en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt worden dan ook sterker deze dagen onder invloed van de Leeuw. Het thema dat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die plaatsvinden en de mensen die je ontmoet kunnen belangrijk zijn voor jouw toekomst.

Sirius-energie en de Pleiaden

In deze periode wordt een Vortex geopend. Hierdoor komen er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde en verandert de energie rondom de aarde. Deze energiefrequenties activeren ons DNA. Onze spirituele ontwikkeling kan in een versnelling komen en paranormale gaven kunnen meer geopend worden. Maar ook ons bewustzijn wordt groter en oude wijsheid (dat opgeslagen in ons celgeheugen ligt) kan naar boven komen. Veel mensen met een planetaire oorsprong van onder andere Sirius zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en het zijn vaak mensen die vernieuwing brengen (lees hier of jij ook een Lichtwerker bent, dan herken je deze 10 signalen). Ze maken de weg vrij voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, komen deze mensen veel uitdagingen tegen. Het overwinnen van angsten en onzekerheden horen bij dit hogere plan. Om zich daarna vol overgave aan het pad van hun hart te kunnen wijden. De energie van de Leeuwenpoort helpt je hierbij.

Herinneringen aan Atlantis en Oude Egypte

Veel lichtwerkers hebben ook geleefd tijdens de periode van Lemurië en Atlantis. Ze hebben levens doorgebracht op verschillende planeten, waaronder Sirius en de Pleiaden, en hebben daar soms nog herinneringen aan. Daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je meer mogelijkheden hebt en dit “aardse” leven als beperkend ervaart. Je kunt (onbewust) “heimwee” hebben naar deze levens en je niet begrepen voelen. Maar we vinden steeds meer onze plek hier op aarde en de drang om vernieuwing en verbetering te brengen wordt steeds groter. Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken de mensen die van Sirius komen vaak qua karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bijvoorbeeld krullend, langer haar en/of bijzondere ogen. Ook kunnen ze “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid. Ook hebben ze een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden. Daarnaast hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn ze vaak hooggevoelig (lees hier meer over HSP en de verschillende typen). Door hun hooggevoeligheid kampen ze regelmatig met vermoeidheid en ziektes. Doordat ze zich niet thuis voelen in deze maatschappij en de balast meedragen van onverwerkte emoties of herinneringen uit vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten in verslavingen.

Uitwerking van de Leeuwenpoort

Tijdens de periode van de Leeuwenpoort komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die ons bewustzijn vergroten. Veel lichtwerkers/hooggevoelige mensen zijn zich ervan bewust dat zij vernieuwing mogen brengen op aarde en in deze maatschappij die we gecreëerd hebben. En deze vernieuwing is hard nodig. De energie van de Zon is sterk en voegt zich samen met de energie van de ster Sirius: de “Spirituele Zon”. En dit heeft een vernieuwende en verjongende uitwerking. Deze energie werkt door op je zonnevlecht en het maakt je innerlijke kracht sterker.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Thema Lions Gate 2019

Elke Leeuwenpoort heeft een speciaal thema. Dit jaar heeft de Leeuwenpoort een sterke uitwerking op de liefde, geld, wonen en jouw lotsbestemming. Op deze gebieden gaan er dus veel veranderingen komen. Je kunt je nu erg bezig houden met waar jij zou willen wonen en op welke manier. En hoe je daar mogelijk jouw gezin/partner bij gaat betrekken. Je kunt de behoefte hebben om een nieuwe veilige thuisbasis te creëren en je te vestigen in het buitenland. Rond de Leeuwenpoort kan je dan ook goed stappen nemen in het verhuizen naar het buitenland. Of je krijgt bijzondere ingevingen die een tipje van de sluier oplichten over welke richting jij opgaat. Vanuit jouw hogere leiding kun je dan ook voelen dat je één duidelijke richting opgestuurd wordt (lees hier meer over hoe je contact maakt met je Hogere Ziel), de richting van jouw zielsmissie. En als deze zielsmissie niet direct duidelijk is, kan dit binnenkort of rond deze Leeuwenpoort duidelijker worden. Maar ook kan het zijn dat je nu gaat beginnen met een nieuwe studie of het afmaken van een studie. De studie kan de voorbereiding zijn op jouw toekomstige missie. Je kunt tijdens de periode van de Leeuwenpoort ook een nieuwe baan vinden. Misschien ga je er financieel op vooruit door een onverwachte wending. Daarnaast kun je ingevingen krijgen over hoe jij met jouw talenten een goed inkomen kunt krijgen. Deze ingevingen kun je ook eerder hebben gehad, maar nooit gehoor aan hebben gegeven. Volg gerust deze aanwijzingen, want het gaat je veel vreugde opleveren.

Ziekte en ascensiesymptomen

Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Je kunt je ook emotioneler voelen, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, moe zijn, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Daarnaast kun je diepe geluksmomenten ervaren. Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel vervuilen en je zieker maken. Daarnaast is onze toxische leefomgeving een probleem. Vooral de vervuiling van de lucht en ons voedsel zorgen voor meer ziektes in onze maatschappij. De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid. Vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruik, om ons fysieke lichaam én fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt.

Tweelingzielen opgelet!

Ook op Tweelingzielen heeft deze Leeuwenpoort een sterke uitwerking. Ze kunnen in een nieuwe fase van krachtige transformatie komen. De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is sterk en zij motiveren elkaar ook om steeds meer in balans te komen. Veel tweelingzielen zijn dan ook bezig met in hun eigen kracht te komen. Zij worden zich er steeds meer van bewust dat dominant gedrag niet meer past in hun leven. Ze willen meer de leiding nemen over hun eigen leven. Dit kan vooral gelden voor de Tweelingzielen die de komende periode, bewust of onbewust, alleen verder willen zonder hun tweelingziel zodat zij de tijd vinden om hun eigen basis te versterken. Daarnaast kan voor een bepaalde groep tweelingzielen gelden dat zij in contact zijn en elkaar helpen een grote stap te zetten in hun transformatieproces. Hierbij kan het zijn dat maskers langzaam afgedaan worden en Tweelingzielen zich kwetsbaarder kunnen opstellen naar elkaar.

Gouden energetische koord

Voor tweelingzielen gaat op deze dag het gouden energetische koord, dat hun harten verbindt, versterkt worden. Dit energiekoord heeft een bepaalde frequentie, waardoor alleen nog met jouw tweelingziel de aantrekkingskracht voelbaar is. Een hele bijzondere en sterke verbinding dus, verbonden door de lichtwezens van Sirius. De Leeuwenpoort brengt ook verrassingen met zich mee. Je kunt een tweelingziel tegenkomen rond deze periode. Of wanneer je deze al hebt ontmoet, kan er onverwachts een ontmoeting zijn, kan je een berichtje ontvangen, een droom met betekenis krijgen of via een andere route een bericht krijgen over jouw tweelingziel. Wanneer dit gebeurt, zal er een speciale afstemming plaatsvinden voor jullie gezamenlijke missie. Dit artikel is geschreven door Karin en Danique van healingcentrumisis.com.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Facebook!
Ga naar facebook
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link