Verlopen – WIN: 3 x duurzame designfles van Le Creuset t.w.v. €30 voor on the go

Holy Crap
le creuset drinkflessen
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
16.03.2021

Bij steeds meer mensen behoort een stijlvolle drinkfles tot hun dagelijkse conscious essentials om overal mee naartoe te nemen. Heb je er nog geen? Dan is deze giveaway actie er voor jou. Deze week geven we namelijk 3 drinkflessen van Le Creuset weg t.w.v. €30. Ze houden je drankje maar liefst 24 uur lang koud, óf 12 uur warm. En je raadt ’t al: ze zien er ook nog eens prachtig uit… 

WIN: 3 x duurzame designfles van Le Creuset t.w.v. €30 voor on the go

Voor de geschiedenis van Le Creuset moeten we bijna een eeuw terug in de tijd. In 1924 ontmoetten twee Belgische industriëlen, Armand Desaegher (specialist in gietijzer) en Octave Aubecq (specialist in emaille) elkaar op de Beurs van Brussel. Samen besluiten ze een fabriek neer te zetten om geëmailleerde producten te maken. In 1925 wordt Le Creuset opgericht en verhuist het bedrijf naar Fresnoy-le-Grand in Aisne, Frankrijk. Beide heren houden de vaart er goed in, want de eerste gietijzeren braadpan wordt datzelfde jaar nog gemaakt. Hoewel Le Creuset anno 2021 duizenden braadpannen per jaar produceert, heeft elke pan nog altijd een eigen unieke mal die na het gieten vernietigd wordt. Inmiddels is hun collectie flink uitgebreid en kun je ook voor diverse keuken- en lifestyle essentials bij hen terecht.

Le Creuset drinkflessen

win le creuset fles

Le Creuset lanceerde onlangs een gloednieuwe collectie van roestvrijstalen drinkflessen met een strak design, verkrijgbaar in de bekende regenboogkleuren. Met hun dubbelwandige buiten- en binnenkant houden ze je drankje 24 uur lang koud, of 12 uur warm. Perfect dus om een verse gemberthee of smoothie in mee te nemen. Of maak eens je eigen ijsthee van bijvoorbeeld groene thee met jasmijn. De verpakking van de flessen is trouwens volledig recyclebaar. Met deze herbruikbare drinkfles doe je niet alleen het milieu een plezier. Zie ‘m ook als een stijlvolle toevoeging aan je interieur, een draagbare accessoire voor tijdens een wandeling of een subtiel opvallende prop in je Zoom-setting. Zo maak je het jezelf tevens zo makkelijk mogelijk om voldoende te blijven drinken, aangezien er maar liefst 500ml in de fles past. Kijk voor meer info op lecreuset.nl

WIN: 3 x duurzame designfles van Le Creuset t.w.v. €30 voor on the go

Deze week geven we 3 witte drinkflessen van Le Creuset weg. Ideaal voor onderweg. Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen.

1. Volg @holistiknl en @lecreusetnederland via Instagram
2. Schrijf je hieronder in voor de Holistik-nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons.

  Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

  Mis nooit meer iets van Holistik!

  Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
  Ja, houd mij op de hoogte!
  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.