PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: duurzame bamboe wandlamp van Wooden Amsterdam t.w.v. €148

Holy Crap
wooden
wooden


17.12.2019

Met deze bamboe wandlamp van Wooden Amsterdam maak je van jouw muur een stralend middenpunt. De lamp is gemaakt van verantwoord geteelde bamboe en dat maakt ‘m super sustainable. Het gefilterde licht dat door de dunne stroken bamboe schijnt, creëert een gevoel van geborgenheid. Precies waar je naar verlangt tijdens de donkere wintermaanden. Jouw interieur een boost geven met deze bijzondere wandlamp t.w.v. €148? Lees snel verder!

WIN: bamboe wandlamp van Wooden Amsterdam t.w.v. €148

Wooden AmsterdamWooden Amsterdam is een webshop die het beste van twee werelden samenbrengt: natuur en design. Kijk maar eens naar deze fraaie lamp van Good & Mojo. Wat dit merk zo speciaal maakt, is dat er alleen maar duurzame materialen gebruikt worden zoals gerecycled papier, kurk, houtsnippers, biologische linnen en bamboe. Dat zie je ook terug in deze lamp die gemaakt is van verantwoord geteelde bamboe en 100% biologische linnen. Het fijne van bamboe is dat het een sterke, flexibele en snelgroeiende plant is. De snelst groeiende soort kan maar liefst 100 cm groeien binnen 24 uur. En eenmaal geoogst, groeit de plant gewoon weer net zo snel aan. Opnieuw aanplanten is dus niet nodig. En wist je dat de bamboeplant meer zuurstof produceert dan bomen? Duurzamer kan bijna niet.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram

Licht voor iedereen

Voor elke lamp die er verkocht wordt, doneert Good & Mojo aan de WakaWaka Foundation. De WakaWaka Foundation zorgt ervoor dat mensen in lage lonen landen veilige, duurzame en zelfvoorzienende oplossingen voor licht en elektriciteit krijgen. Hun doel is om producten op zonne-energie beschikbaar te stellen aan mensen die in extreme armoede of in afgelegen gebieden leven of die hun huis hebben moeten achterlaten als gevolg van oorlog, een natuurramp of andere redenen. Door deze lamp aan te schaffen maak je dus niet alleen jouw kamer mooier, maar ook het leven van een ander.

WIN: bamboe wandlamp van Wooden Amsterdam t.w.v. €148

Zie jij deze bijzondere lamp al – letterlijk- shinen in jouw huis? Om kans te maken op de wandlamp van Wooden Amsterdam (met een diameter van 87 centimeter) vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en Wooden Amsterdam via Instagram.
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail.

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.