Verlopen – WIN: 5 x een Goodbye Stress pakket van Kneipp t.w.v. €38,50

Holy Crap
Kneipp

In onze drukke 24/7/365-maatschappij staan we continu ‘aan’. We vragen soms zoveel van onszelf, dat stress een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig zijn er manieren om stress om te zetten in positieve energie. En precies dát is het idee achter de nieuwe, holistische Goodbye Stress lijn van Kneipp. Deze lijn bestaat uit 5 producten die helpen om je dag zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. Wil je deze producten graag zelf proberen? Lees dan snel verder want we mogen 5 complete pakketten weggeven!

WIN: Goodbye Stress pakket van Kneipp t.w.v. €38,50

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar we leven op een van de drukste plekken van de planeet. Daardoor krijgen we op één dag meer prikkels te verwerken dan onze voorouders in een heel leven. Het is dus niet zo gek dat veel mensen dagelijks een gevoel van stress ervaren. Maar hoe moeten we daar nu mee omgaan? Want de komende jaren zullen er alleen maar nog meer prikkels op ons afkomen…

Goodbye Stress

Wat helpt is bewust een paar anti-stress momentjes inplannen in je dag. Bijvoorbeeld als je wakker wordt, onder de douche staat of ‘s avonds voordat je gaat slapen. De nieuwe Goodbye Stress lijn van Kneipp helpt je hierbij met 5 nieuwe producten: douchegel, douche foam, een geurkaars, biologische thee en badolie. Zo kun je jouw dag starten met een verfrissende douche, een break nemen met een kop thee, wegdromen in een warm bad en je dag afsluiten met een eeuwenoude kaarsmeditatie.

Etherische oliën

kneippWat alle Kneipp producten gemeen hebben is een langdurig effect gebaseerd op de kracht van de natuur en wetenschap. De Goodbye Stress producten ruiken daarom niet alleen lekker, ze hebben ook écht een stress verminderend effect. Dit komt door de etherische oliën die in de producten verwerkt. Zo is het watermunt extract verfrissend en zorgt het voor een hoger energieniveau. De rozemarijnolie stimuleert je geheugen, focus en de concentratie. Het geeft je mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindertHet merk is bovendien continu bezig met innovatie op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de producten in dit Goodbye Stress pakket gemaakt van recycled materiaal.

TIP: Bezoek de Kneipp Giftshop in Utrecht

Op vrijdag 22 november 2019 opent Kneipp een tijdelijke pop-up store in Utrecht (zuid passage van Hoog Catharijne). De Kneipp Giftshop staat volledig in het teken van cadeaubeleving. Er is onder andere een DIY inpak-eiland waar de producten prachtig ingepakt kunnen worden. In de weekenden zijn er verschillende activiteiten te ervaren zoals een inpakgoeroe die je kan inspireren met leuke inpaktips en een gedichtenkunstenaar voor een mooi en persoonlijk gedicht. En om de inpakstress niet al te hoog op te laten lopen bieden Kneipp stoelmassages aan. De Giftshop is geopend tot en met 5 december 2019. Bij besteding van €20 of meer ontvang je een gratis geurkaars (op basis van beschikbaarheid). Via deze link vind je meer informatie.

WIN: Goodbye Stress pakket van Kneipp t.w.v. €38,50

Wil jij stress voortaan omzetten in positieve energie en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Doe dan mee en maak kans op één van de vijf Goodbye Stress pakketten. Om deel te nemen vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en Kneipp via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link