Karlijn wordt vandaag 30. En dit is een ontroerende brief van haar ouders

Heart + Soul
karlijn wordt 30

Hele lieve dochter,

Vandaag 30 jaar geleden aanschouwde je voor het eerst jouw levenslicht. Zij het wel zeer schoorvoetend… Je deed er ‘slechts’ 31 uur over om de buitenwereld met gehuil toe te treden. Onze wereld was van het ene op het andere moment omgetoverd tot ouderschap. Nog beduusd van dit wonder werden wij enthousiast gefeliciteerd door het medisch personeel. ‘Jullie hebben een zoon, hoe willen jullie hem noemen? Nog bijkomend van je geboorte werd je naam digitaal voor de eeuwigheid vastgelegd. Met kort daarna je allereerste metamorfose. Door een supersnelle gendertransitie bleek je niet langer een jongen maar een meisje te zijn. De kracht van het leven zit in de verrassing. Zielsblij gingen wij naar huis met onze Karlijn Charlotte, the New Kid in town.

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Je leefde je leven intens en opvallend. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat stond je mond niet stil. Vanaf je tweede sprak je al vloeiend hoewel je nog geen tand in je mond en bijna geen haar op je hoofd had. Je communicatieve ontwikkeling verliep veel sneller dan je haargroei en melkgebit konden bijbenen.

We waren trots op je inlevingsvermogen naar de medemens toe. Je was net 3 en liep naar zittende alleenstaande mensen toe in een restaurant. Je vroeg hen naar de reden van het alleen zijn, of ze geen vader of moeder hadden. Vervolgens nodigde je hen uit om bij ons aan tafel te komen zitten. Het daten zat toen al in je systeem.

Ook allerlei levensvragen schuwde je niet. Zo hield je je bezig met existentiële vragen over het leven. Bijvoorbeeld hoe God er uit zou zien. Volgens jou was God een soort inktvis, die voor iedereen een tentakel heeft om je vast te houden. Wat een prachtig beeld. Ook de dood hield je regelmatig bezig. Je grote wens was om in onze tuin begraven te worden als je het leven losgelaten zou hebben. Je wilde niet alleen zijn. Dat vonden wij confronterend maar ook heel bijzonder.

Vanaf de basisschool dreef je leerkrachten af en toe tot wanhoop. Je stelde alles, echt álles ter discussie. Spreekbeurten en debatteren, daar was je gewoon goed in. Je acrobatiek met taal, je flair en je ontdekkingsdrang maakten dat je nergens voor terugdeinsde. Het leek alsof je heel ongecompliceerd groot zou worden. Je realiteit was helaas anders. In het gezin waarin je ouders ingrijpende keuzes maakten, zonder daarvan de grote impact te overzien, had jij te dealen met vallen en opstaan. Uren, dagen, misschien wel weken hebben we samen met jou gehuild, gepraat, gelachen en zo je innerlijke kracht ontdekt. Wij zijn jou en je broertje Jorrit dankbaar dat jullie ons hebben gesteund ondanks alle zielenpijn. En dat jullie zelfs in staat zijn om in liefde achterom te kijken. Dat raakt ons.

Lieve Karlijn, je hebt je hart gevolgd door met overtuiging een switch in je carrière te maken. Sinds februari 2016 ben je samen met Evelyn een nieuw ondernemerschap aangegaan door het innerlijke van de mens centraal te stellen met HOLISTIK. Het effect van uiterlijk vertoon was voor jou uitgewerkt en heeft plaatsgemaakt voor je drive naar het pure geluk van de mens. Wat zijn we trots om zo je ontwikkeling en passie op afstand te zien groeien. Als een parel in een oester weet jij je talenten voor een grote doelgroep in te zetten. Met humor en gepaste zelfkennis weet je een geboeid publiek te bereiken met HOLISTIK.

Lieve dochter, vandaag zingt het lied ‘meisjes van 30’ door onze hoofden. Ze worden groot en volwassen ook als ze 30 geworden zijn zoals jij vandaag. Achterom kijkend beloofde je lang geleden dat je voor altijd bij ons zou blijven en wij bij jou. Gelukkig heb je voor jezelf gekozen maar weet dat  wij altijd met je verbonden blijven.’ Kijk vooruit want je gaat toch die kant uit’. Met deze quote wensen we je heel veel spirituele en liefdevolle ervaringen toe. Koester je nog onbekende levenslessen, geniet van het goede van het leven en maak de wereld daar deelgenoot van.

Mooi en bijzonder mens, gefeliciteerd met je komst op aarde 30 jaar geleden.

‘wij houden van je tot aan de maan en ……’

Je trotse ouders, José en Kees

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link