Verlopen – WIN: 3 x Ayurvedisch relaxpakket van Kama Ayurveda t.w.v. €139

Holy Crap
winactie kama ayurveda
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
07.07.2020

Kama Ayurveda is hét Indiase luxe beauty brand dat uitblinkt in biologische verzorgingsproducten gebaseerd op de eeuwenoude planten- en kruidenrecepten uit de Ayurveda. De gepassioneerde Gabriela Esteruelas is de Europese importeur van Kama Ayurveda, met haar bedrijf PureNatural. Het liefst wil ze dat elke vrouw vandaag nog begint met het smeren van organic huidverzorgingsproducten. Om je daarbij te helpen en als kick-start voor een relaxte zomer geven we deze week 3 x een pakket van Kama Ayurveda weg t.w.v. €139. Iets voor jou? 

WIN: 3 x Ayurvedisch relaxpakket van Kama Ayurveda t.w.v. €139

De Ayurveda is de oudste gedocumenteerde kennis over ons lichaam en is ongeveer 6.000 jaar geleden ontwikkeld in India. De Ayurveda (check hier welk body-mind type jij bent) kijkt op een holistische manier naar body, mind and soul. Voor het genezen en voorkomen van ziektes staat in de Ayurveda de kracht van planten, oliën en kruiden centraal. Omdat we tegenwoordig steeds vaker op zoek zijn naar een integrale kijk op welzijn (én schoonheid) leeft de Ayurveda als nooit tevoren. Hoe fijn dus, dat je ook in je selfcare rituelen je voordeel kunt doen met deze eeuwenoude kennis uit de natuur. Wij mogen deze week 3 x een relaxpakket weggeven van Kama Ayurveda, bestaande uit onze 5 favoriete producten.

Onze top 5 Kama Ayurveda producten voor een zomer in balans

1. Pure Lavender Essential Oil (12ml) – €35: Lavendel staat bekend om haar ontspannende en kalmerende effecten: zowel voor huid, geest, en ziel. Ideaal om te gebruiken voor het slapengaan.

2. Madhuvanti Calming Massage Oil (100ml) – €27: Deze natuurlijke massageolie werkt ontspannend en helpt je te aarden. Aan de voedende basis van jojoba, sesam- en zonnebloemolie zijn extracten van lavendel, geranium en Ylangylang toegevoegd.

3. Revitalising Soap Arogya (75g) – €12: Nu je vaker met blote armen en benen loopt, is een gehydrateerde huid extra welkom. Deze face & body cleanser bevat onder andere kokos- en castorolie om je huid te beschermen tegen droogheid, en Neem extract om bacteriën en chemicaliën op een afstandje te houden.

kama ayurveda, winactie

4. Eladi Ayurvedic Face Cream (50g) – €40: De formule van deze dagcrème komt regelrecht uit de oude geschriften. Costus en kardemom verbeteren je huidstructuur, en Aloë Vera pakt je onzuiverheden en fijne lijntjes aan.

5. Organic Hand Cream (60g) – €25: Over één ding kunnen we het eens zijn: in een tijd waar we overal worden begroet met flesjes ontsmettende handgel, hebben onze handen wat extra liefde nodig. Deze crème bevat voedende shea- en cacaoboter, en amandel- en kokosolie.

WIN: AYURVEDISCH RELAXPAKKET VAN KAMA AYURVEDA T.W.V. €139

Kan jij niet wachten om de zomer in te luiden met bovenstaande producten van Kama Ayurveda? Wij mogen 3 sets weggeven. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @karlijn_visser en @purenatural.eu via Instagram
2. Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week hoort de winnaar wat van ons! Succes.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.