Verlopen – WIN: Juicebrothers ontgiftende juice cleanse van 3 dagen t.w.v. €125

Holy Crap
juicebrothers, cleanse, detox, gezond, lijf
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
02.02.2021

Heb je altijd al eens een ontgiftende sapkuur willen proberen, maar knort je maag al bij het idee? This is your sign! Wij mogen namelijk iemand blij maken met een 3-daagse ontgiftende juice cleanse t.w.v. €125 van Juicebrothers, de grootste cold pressed sappenbar van Nederland. Of je nu gewichtsverlies wilt boosten, je huid meer wilt laten stralen of op zoek bent naar een energy kick; een korte sapkuur biedt in alle gevallen uitkomst. En stel je maag alvast gerust: bij Juicebrothers kun je zelf de intensiteit van de cleanse bepalen. Iets voor jou? 

WIN: Juicebrothers ontgiftende juice cleanse van 3 dagen t.w.v. €125

Er zijn veel goede redenen om een keer een sapkuur te proberen. Je immuunsysteem wordt bijvoorbeeld in de eerste 2 dagen al gelijk flink gestimuleerd. Je lever en nieren krijgen een break van het verwerken van belastende stoffen. En natuurlijk kan je spijsverteringsstelsel ook even op de rem gaan staan, waardoor je lijf meer energie heeft voor andere belangrijke processen, zoals het herstel van je cellen. Tegelijkertijd wordt je lichaam overspoeld met vitamines, mineralen, antioxidanten en andere heilzame voedingsstoffen uit de sapjes. Een juice cleanse kan ook gewichtsverlies stimuleren en je helpen af te kicken van suiker- en cafeïneverslavingen. Geloof ons; je lijf zal je dankbaar zijn.

juicebrothers, cleanse, detox, gezond, lijf

Extra detoxtips

Iedereen ervaart een sapkuur anders. Toch zijn er wél een aantal algemene regels die je detox zo soepel mogelijk laten verlopen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om je goed voor te bereiden door de dagen voor de kuur zo gezond en vers mogelijk te eten. Laat suiker, cafeïne, alcohol en bewerkte voedingsmiddelen daarom staan. Ook na de sapkuur is het belangrijk je gezonde, vaste voedingspatroon weer rustig op te bouwen. Bibi Janus, founder van Juicebrothers, vult deze adviezen graag aan met haar 3 beste detoxtips:

 1. ‘Met een sapkuur geef je je lichaam als het ware een paar dagen vakantie omdat je darmen rust krijgen en geen voedsel hoeven te verteren. Geef je lijf in deze periode de rust waar het om vraagt. Doe geen zware workouts. Ga liever voor rustige een yogales of een meditatie. Ook een massage versterkt het detoxproces. Zo worden de gifstoffen namelijk gestimuleerd het lichaam te verlaten.’
 2. ‘De ultieme hack voor als je honger hebt: warm onze Vanilla Sky milk op, doe ‘m in een bowl en eet met een lepel. Geloof mij, dat helpt tegen de honger.’
 3. ‘Van een gembershot maak je de beste en meest verse gemberthee. Daarnaast is Melisse thee erg fijn, en kamille thee voor het slapengaan.’

Deep, deeper, deepest

Hoe je een sapkuur het beste aan kunt pakken hangt af van jouw ervaring. Juicebrothers heeft daarom 3 verschillende sapkuren, allemaal met hun eigen intensiteit die je 1, 3 of 5 dagen kunt doen.

 • Deep. Perfect voor als dit je eerste juice cleanse is, als je net iets meer energie nodig hebt en/of je meer van fruitsappen dan groentesapjes houdt.
 • Deeper. De meest gekochte variant; ideaal voor als je geen groentje meer bent en juist wél op zoek bent naar wat meer groen in je sapjes.
 • Deepest. Een hardcore sapkuur met weinig fruitsuikers en veel groentesappen voor de ervaren detoxer.

WIN: JUICEBROTHERS ONTGIFTENDE JUICE CLEANSE VAN 3 DAGEN T.W.V. €125

Wil jij kans maken op een 3-daagse sapkuur van Juicebrothers? Dan vragen we je het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @juicebrothers op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Je kunt dan aangeven voor welke van de 3 sapkuren je wilt gaan. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.