Dr. Joe Dispenza’s cursus Making Your Mind Matter: volg ‘m nu met €150 Holistik-korting

Heart + Soul
Joe Dispenza
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
03.12.2020

Joe Dispenza is één van de bekendste moderne wijsgeren van dit moment. Je kent hem van de films What the BLEEP Do We Know? of Heal. Als onderzoeker verkent dr. Dispenza de wetenschap achter spontane genezingen. Hoe genezen mensen zichzelf van chronische klachten en zelfs van dodelijke ziekten? En wat is de rol van meditatie hierin? Ook heeft dr. Dispenza duizenden mensen geleerd hoe ze via hun onderbewustzijn dichterbij een vervullend leven kunnen komen. Goed nieuws voor de leergierige Holistik-lezers; je krijgt t/m 6 december maar liefst €150 korting op de cursus Making Your Mind Matter van Joe Dispenza, waarin al deze onderwerpen aan bod komen. Hier kun je alvast je aanmelden

Dr. Joe Dispenza’s cursus Making Your Mind Matter: volg ‘m nu met €150 Holistik-korting

joe dispenza making your mind matter

Dr. Joe Dispenza is van origine chiropractor. Zijn promotiestudie besloeg het terrein van onder andere de neurowetenschappen, celbiologie, ouderdom en levensduur. Zijn boek Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One (Nederlands: Overstijg jezelf: denk anders, denk beter in 4 weken) werd een regelrechte bestseller. Het leert je blijvende positieve verandering te brengen in lichaam en geest door je brein te herprogrammeren. Met de onderstaande 3 stappen, die je elke dag kunt volgen, maak je alvast een kick-start. 

1. Visualiseer je toekomstige zelf

Neem elke dag een paar minuten de tijd om je ideale zelf in jouw ideale leven te visualiseren. Zorg dat je écht voor je ziet wat je het allerliefste wilt. En belangrijker, zorg vervolgens dat je de emoties gaat voelen die bij die visualisatie horen. Voel je al trots, geluk, zelfvertrouwen en innerlijke rust door je aderen stromen? Vertel je lichaam en geest steeds weer opnieuw hoe (goed) je toekomst gaat voelen.

2. Oefen de praktische stappen

Loop vervolgens keer op keer de praktische stappen na die je moet ondernemen om dichterbij je ideale zelf te nemen. Ook al voelen ze moeilijk en eng, probeer ze met optimisme en vertrouwen in je hoofd te ‘oefenen’. Sta ook stil bij hoe je ideale zelf zich gedraagt. Wat doet ze, hoe voelt haar energie, hoe spreekt ze, wat straalt ze uit? Zo leg je nieuwe neurale paden aan in je hersenen en gaat verandering je makkelijker af om het daadwerkelijk neer te zetten in de fysieke wereld.

3. Beslis waarvan je afscheid wil nemen

Schrijf op welke gedachten en gewoonten niet bij je ideale zelf/toekomst passen. Natuurlijk kun je ze niet meteen helemaal uit je leven wissen. Maar als je dit lijstje steeds opnieuw naloopt, word je je een stuk bewuster van vastgeroeste patronen die je in de weg zitten. Dat is de allereerste stap op weg naar verandering.

Making Your Mind Matter van dr. Joe Dispenza

joe dispenza

Meer leren van dr. Joe Dispenza? Holistik-lezers krijgen t/m 6 december  €150 korting op zijn cursus Making Your Mind Matter. Deze kost dan €199 in plaats van €349. Je krijgt toegang tot wel 10 uur aan lezingen, 3 krachtige meditaties, en een inspirerende online community. In de cursus deelt dr. Dispenza in 4 lessen een eenvoudige handleiding voor het herprogrammeren van je brein. Hij maakt gebruik van inzichten uit de kwantumfysica, neurowetenschap, hersenchemie, biologie en de (epi)genetica. Je leert hoe je van negatieve gewoontes af komt, ongewenste emotionele patronen doorbreekt en afrekent met (zelf)destructief gedrag. Ook kom je wat te weten over het kwantummodel van de werkelijkheid, de neurowetenschappen van de schepping en de twee wetten van het brein. Maar misschien wel het belangrijkste; hoe je met deze kennis een nieuwe persoonlijkheid en daarmee een nieuwe realiteit creëert. Hier kun je je aanmelden. Wij gaan zelf ook absoluut meedoen :-). 

Weer terug in balans komen?

Download nu de gratis Mini Guide & ontvang Karlijn's persoonlijke tips
Download gratis mini-guideConscious Aging Mini Guide
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


      We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.