Hotspot SNCKBR: snackbar zonder viezigheid aan de Kinkerstraat

Food
snckbr, restaurant, hotspot, amsterdam
karlijn visser

Karlijn Visser
08.10.2016

Binnen korte tijd groeide de Amsterdamse hotspot SNCKBR aan de Van Woustraat uit tot een begrip. Een logische vervolgstap? Een tweede vestiging. Maar dan wel aan de andere kant van de stad. Zo geschiedde. Een paar weken terug opende SNCKBR 2 zijn deuren aan de Kinkerstraat. En ook bij deze kneiterhippe ‘snackbar nieuwe stijl’ komt de frituurpan er niet in. 

Hotspot SNCKBR: snackbar zonder viezigheid aan de Kinkerstraat

Goed nieuws voor iedereen die dol is op bitterballen, frikadellen en patat (want laten we eerlijk zijn, met een krokant korstje smaakt alles beter). SNCKBR heeft een manier gevonden om ‘zondigen’ te veranderen in ‘gezondigen’. “Van ons eten voel je je niet vies zodra je naar buiten loopt. Een vette frituurpan komt er bij ons namelijk niet in en we gebruiken zoveel mogelijk pure en biologische ingrediënten, vrij van bullshit,” zo vertelt chef-kok Annis Amahorseyh. Bij SNCKBR staat er voor iedereen wel een gerecht op de kaart. “Het maakt ons niet uit of je flexitariër, vegetariër, veganist of carnivoor bent. Ons team ziet het als een sport om gasten met een ‘andere’ manier van eten tevreden te houden. Sterker nog: we moedigen mensen juist aan specifieke wensen en voorkeuren uit te spreken. Het inspireerde ons om eigen skinny mayonaise op basis van soya te maken, zonder dierlijke ingrediënten.”

Volkoren croissants en bloemkool pizza

Alles leuk en aardig, maar wat is er dan toch zo ‘snackbar’ aan SNCKBR 2? Wat denk je van de openingstijden? Die zijn in het weekend van 8.00 ‘s ochtends tot 3.00 ‘s nachts. Top! Ook staan er bijvoorbeeld volkoren croissants en bloemkool pizza’s op de kaart. Zeg maar: door de wasstraat gehaalde guilty pleasures met een gezonde twist. De nieuwe vestiging van SNCKBR is lichter in design. Dit maakt het tot een frisse one-stop-shop voor vrolijke flex-werkers die er overdag komen voor een een goede kop koffie of raw juice van het Britse merk Savse. ‘s Avonds is het een kwestie van casual dining waarbij gezond en smakelijk hand in hand gaan.

SNCKBR klassiekers

De pompoensoep en de lemon chicken salade zijn bestseller vanaf dag één. Deze klassiekers hebben dan ook een vast plek veroverd op de kaart. Nieuw zijn ‘The Hummus Superbowl, ‘Magioni pizza’s’, ‘Octopussy’ en ‘The Butcher’s Choice’. Onze persoonlijke favoriet? De bloemkoolpizza met verrassende toppings staat met stip op nummer één. Alle heerlijkheden die SNCKBR je voorschotelt staan op hun online menukaart. Het bestuderen daarvan is iets waar wij altijd úren zoet mee kunnen zijn. Lees je mee?

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link