Hotspot Noordwijk: dit is waar Karlijn haar 30e verjaardag vierde

Travel
Vesper hotel, hotspot, Noordwijk, Karlijn Visser
karlijn visser

Karlijn Visser
13.11.2016

Wat doe je als je 30 wordt, geen zeeën van tijd hebt en je toch iets wil doen om stil te staan bij dit historische moment? Dit kleine dilemma overkwam mij een paar dagen voor mijn verjaardag. Na wat rond bellen was het plan gemaakt: we gaan een nachtje logeren in boutique Vesper Hotel in Noordwijk. En dit is waarom ik deze ervaring graag met je wil delen. 

Hotspot Noordwijk: dit is waar Karlijn haar 30e verjaardag vierde

Vesper hotel, hotspot, Noordwijk, Karlijn VisserAl bij het plaatjes kijken online begon de voorpret. Wat een prachtig ingericht hotel! Nieuwsgierig ben ik welke kamer we straks toegewezen krijgen. Na een stevige wandeling te hebben gemaakt in de Kennermerduinen, vallen mijn vriend Miko en ik rond 18.30 uur keihard met de stormwind in huis bij Vesper. De gezelligheid van het personeel en gaaf ingerichte ruimte werken direct verslavend. We ploffen neer op een grote bank. Ik neem eenVesper hotel, hotspot, Noordwijk, Karlijn Visser kop warme thee, hij een glas rode wijn. Het knusse is dat er geen officiële lobby is. Je staat bij binnenkomst direct in het restaurant. En dat is een populaire. Nadat we ons na de check-in rozig van de bank hadden gehesen, besloten we om niet verder te zoeken naar een restaurant. De kaart zag er verrukkelijk uit. Ook druppelden zo vroeg op de avond de eerste gasten al binnen. Goed teken! Als de Noordwijkse locals restaurant Vesper in hun top-5 hebben staan, kan het niet mis gaan.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Cinq Mondes in badkamer

Vesper hotel, hotspot, Noordwijk, Karlijn VisserTijdens het ontdekken van de kamer viel mijn oog direct op Cinq Mondes. Dit 100% natuurlijke spa-merk ontdekte ik een aantal jaar geleden in een Oostenrijkse spa. De geur heeft me daarna nooit meer losgelaten. Een extra grote verrassing dus om deze fijne beautysmeersels hier te vinden. Onze kamer had perfect uitzicht op een weelderige zee. Wauw dat geluid van de zee is zo intens. Het stormde en regende er flink op los, en dat merk je pal aan de Nederlandse kust behoorlijk. Blij dat we er niet meer uit hoefden. Om 20.00 uur gingen we aan tafel, waar we vervolgens genoten van een 4-gangen diner. En wat een mazzel, want laat dat menu net 2 voor de prijs van 1 zijn. Tja, ook al ben ik nu boven de 30, mijn liefde voor koopjes en acties zal ik nooit verleren.

Vesper hotel, hotspot, Noordwijk, Karlijn VisserAzzuro Wellness Center

Vesper Hotel heeft een samenwerking met Azzuro Wellness Center. Hoe dat precies zit? Gasten van Vesper mogen gratis gebruik maken van de faciliteiten van de gym en spa (entree €31,50 p.p.) in het centrum van Noordwijk op 1 kilometer afstand van het hotel. Super nice! Bepakt met een plunjezak – voorzien van een handdoek en slippers – hangen we op zondagochtend om 10.30 uur het enorm sportieve koppel uit. Mijn bek valt open bij het betreden van Azzuro. Zo’n grote gym en spa had ik hier eerlijk gezegd nooit verwacht. En Azzuro bleek niet alleen groot maar ook esthetisch en kwalitatief zeer verantwoord. Ik ben een hoop gewend op wellness-gebied, maar nog niet in Noordwijk. Blij dat ik tegenwoordig ook daar een top adresje heb om te logeren en mezelf in het zweet te werken om daarna ultiem te relaxen in de sauna. Ook een overnachting boeken bij Vesper Hotel? Dat kan vanaf €140. 

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram

Over deze hotspots schreven we eerder:

Het warenhuis: drinks & bites in voormalig warenhuis
Verse: duurzame lifestyle store
Auberge: Franse huiskamer in de Pijp
SNCKBR: healthy snackbar aan de Kinkerstraat
Bar James: vegan food in Amsterdam-Oost

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link