UITVERKOCHT: Lezing van de meest holistische huisarts van Nederland

by Karlijn Visser 10.02.2018

Ga je klacht zien als kans: het is misschien wel het beste medische advies dat je ooit zult krijgen. Het is afkomstig van holistisch huisarts Juriaan Galavazi. Juriaan gelooft dat lichaam en geest onlosmakelijk zijn verbondenheid. En wanneer je fysieke en mentale klachten gaat onderzoeken in plaats van onderdrukken kan je leven plots een positieve wending krijgen. Op donderdag 22 februari geeft Juriaan een life changing lezing in Amsterdam. En jij kunt er bij zijn!

Lezing van de meest holistische huisarts van Nederland

Je lichaam is een richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant het op wil. In feite is je lijf een stuk slimmer dan je hoofd. En toch negatieve gedachten en gevoelens soms de overhand. Dit kan leiden tot allerlei fysieke klachten zoals buikpijn, hartkloppingen en blessures. Klachten hebben jou iets te vertellen. Als je leert luisteren naar wat ze te zeggen hebben kun jij jouw leven een indrukwekkende positieve wending geven.

Lezing donderdag 22 februari

Op donderdag 22 februari geeft Juriaan voor het eerst een lezing in Amsterdam. En we zouden het ontzettend leuk vinden als jij er bij kunt zijn. Deze kennis neem je mee naar huis:

1. Je krijgt inzicht in de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte
2. Je krijgt 100% invloed op je fysieke en mentale gezondheid
3. Je leert jezelf op de eerste plek te zetten
4. Je krijgt handvatten hoe je jezelf in het dagelijks leven kunt begeleiden bij angst, twijfel, jaloezie en onzekerheid.

Het tweede deel van de lezing is volledig interactief. Er is mogelijkheid om je klacht of vraag in te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

Wanneer: donderdag 22 februari 2018
Waar: Ferilli’s at The College Hotel – Amsterdam
Ontvangst: tussen 18.00 en 19.00 uur met pompoensoep en salade
Lezing: van 19.00 uur tot 21.30 uur
Ticket: €45 – inclusief verse Italiaanse pompoensoep en salade en een healing goodiebag t.w.v. €25

Over Juriaan

Juriaan Galavazi is huisarts en coach. In de ruim 10 jaar als huisarts is het naar zijn mening geen toeval dat sommige mensen ziek worden of klachten krijgen. “Lichaam en geest zijn niet van elkaar te scheiden. We kunnen het apart beschrijven, maar het functioneert als één geheel. De Westerse geneeskunde kijkt vaak naar alleen óf het hoofd óf het lijf”. Het keerpunt in zijn visie is ontstaan na een periode van tegenslagen en persoonlijke crisis. “Burn-out, depressie, fysieke klachten en privé-omstandigheden maakten dat ik al snel inzag dat de oplossing niet binnen de reguliere zorg zat en het slikken van medicijnen. Een reis langs diverse begeleiders van kunstzinnig coachen tot haptonomie en van intensieve coachingsessies tot rebalancing hebben me weer terug bij mijn gevoel gebracht. Deze ervaringen hebben me geleerd en leren me nog steeds, hoe ik authentiek kan blijven en leiding kan houden over mijn gedachten en gevoelens. Dat leidt tot een gezonder leven, zowel fysiek als mentaal. Dat gun ik anderen ook”. In zijn werk helpt Juriaan mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Hij slaat daarbij een brug tussen de reguliere en complementaire zorg. “De reguliere (huisarts-)geneeskunde is en blijft de basis van onze praktijk, maar wij bieden de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken door ook diverse andere specialismen aan te bieden”.

Kijk voor meer informatie op: dokterjuriaan.nl

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN