Holistik houdt een ZOMERSTOP – hier lees je wat dat voor jou betekent

Holy Crap
zomerstop

Holistik last van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus een zomerstop in. Niet om onder een parasol te gaan liggen, maar om aan onze e-boeken te werken over ‘Conscious Aging’ en ‘Holistic Healing’. Het begin is er, maar we moeten nog aardig wat kilometers maken. En dus laten we komende week de dagelijkse zaken voor wat ze zijn. Zo kunnen we ons helemaal onderdompelen in twee onderwerpen waar ons hart ligt. Je begrijpt vast dat we niet kunnen wachten om onze verkregen inzichten straks met jou te delen!

Holistik houdt een ZOMERSTOP – en dit is wat dat betekent voor jou

Voor een online magazine is een zomerstop best gewaagd. Of we het leuk vinden of niet, het ‘kapitaal’ van een online magazine is bereik (te vergelijken met de oplage van een krant of tijdschrift). Als we een week geen nieuwe artikelen plaatsen, is de kans groot dat onze cijfers deze maand minder florissant zijn dan normaal. En toch gaan we 7 dagen offline.

Foto collage Karlijn Twee foto's Karlijn

Volg Karlijn op Instagram

Volg hoofdredacteur Karlijn Visser als je alles wil weten over sjamanisme voor elke dag, jouw zelfhelend vermogen en Holy Crap.
Volg mij op Instagram

Dat geeft ons de tijd om in alle rust aan onze e-boeken te werken. Want die diepere laag aanraken die daar oh-zo voor nodig is, lukt alleen vanuit rust. Vandaar dat we ons komende dagen niet laten afleiden door de dagelijkse operationele werkzaamheden. Er zit echter nog meer achter ons besluit om een week offline te gaan…

Zomerstop

Zie onze zomerstop ook als ons antwoord op de 24/7/365-maatschappij. We leven in een super veeleisende tijd op één van de drukste plekken van deze planeet. In feite staan we 7 dagen per week ‘aan’. En als we vanuit Holistik 365 dagen per jaar artikelen plaatsen, werken we daar net zo hard aan mee. En dat willen we niet. Niet voor onszelf, maar ook niet voor jou. Als je geest constant van buitenaf wordt geprikkeld – hoe leuk en interessant de informatie ook is! – kom je niet tot rust. En juist vanuit rust kun je liefdevol en creatief in het leven staan. Wat de wereld nu nodig heeft is minder prikkels, meer natuur en vaker echt contact.

Foto collage Evelyn Twee foto's Evelyn

Volg Evelyn op Instagram

Volg hoofdredacteur Evelyn van Hasselt als je alles wilt weten over conscious aging en holistisch leven met beide benen op de grond.
Volg mij op Instagram

Maandag 3 augustus zijn we er weer. Zien we je dan? En mocht je ons écht niet kunnen missen, volg ons dan op Instagram via @evelynvanhasselt en @karlijn_visser. Want reken maar dat we bruisen van de inspiratie tijdens het werken aan onze e-boeken!

Liefs,
Evelyn en Karlijn

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.