PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Holistik bestaat 3 jaar en dat vieren we met deze 8 verrassingen voor jou!

Holy Crap
Holistik 3 jaar
karlijn visser

Karlijn Visser
05.03.2019

We vieren deze maand onze 3e verjaardag en trapten die af met een reusachtige roze vegan taart van Sharp Sharp, waar gelukkig maar geen einde aan kwam. Heerlijk! De hoogte- en dieptepunten van de afgelopen tijd zijn op zich al een tweede boek waard ;-). Ondernemen is telkens jezelf opnieuw uitvinden. Zeker omdat wat we doen niet voelt als werk. Eerder als een levensmissie die groter is dan het nastreven van ons eigen geluk. Dat maakt je soms ook kwetsbaar, maar vooral dankbaar dat we dit mogen doen. Om onze derde verjaardag te vieren hebben we 8 Holistik-proof verrassingen voor jou op een rijtje gezet. Zit er iets voor je bij?  

Holistik bestaat 3 jaar en dat vieren we met deze 8 verrassingen voor jou!

Het bijzondere is dat we ons al die 3 jaar gedragen hebben gevoeld door heel veel mensen. Zo staan onze familie en vrienden altijd voor ons klaar (van Holistik boxen inpakken tot het verplicht Liken van onze berichten op Facebook, zelfs artikelen over beschermengelen en hoe je je aura energetisch schoon poetst. Thanks mannen!). Onze contributors brachten met hun expertise veel kennis en wijsheid binnen, waar ook wij veel van hebben geleerd en dat nog steeds doen. “A greater you” is nooit af. Het is een continu proces van in verbinding blijven staan met jezelf en de mensen om je heen, ook op moeilijke momenten. En precies daar ligt groei verborgen. Iets dat in onze ogen een wezenlijke bijdrage levert aan duurzaam levensgeluk.

Dankzij jou

Dan is nu het moment aangebroken om jou als onze trouwe lezer te bedanken. Dankzij jou is Holistik tot bloei gekomen en bereiken we momenteel maandelijks meer dan 300.000 mensen met de content die we maken. Dankzij jou weten we dat wij niet de enige zijn die voelen dat er meer is in het leven dan geld verdienen, status behalen en altijd streven naar geluk dat buiten jezelf ligt. Dankzij jou zijn we samen op ontdekkingsreis gegaan: een spannende innerlijke reis die gaandeweg voor steeds meer harmonie in jezelf én in de buitenwereld zorgt. Want zodra je je eigen binnenwereld op orde hebt, ben je in staat om ook met liefdevolle ogen en zonder oordeel naar de ander te kijken.

8 holistische verrassingen

Wie jarig is trakteert! Dat doen wij met deze 8 verrassingen, speciaal geselecteerd om jou te supporten in een holistische manier van leven waarin ethics & aesthetics hand in hand gaan. Hopelijk staat er iets bij waar je precies op dit moment behoefte aan hebt. Enjoy!

1. Eco dekbedovertrekset van YUMEKO met 20% korting

YumekoJe slaapt gemiddeld 1/3 deel van je leven. Stel je wordt 90, dan breng je 30 (!) jaar door tussen de muren van je slaapkamer. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat hier een fijne flow heerst. Wil jij voortaan holistisch slapen? Tover je slaapkamer dan om tot een cruelty-vrije zone met een biologische dekbedovertrekset van Yumeko. Klik hier om de pagina met al deze mooie aanbiedingen te bekijken. De actie loopt tot en met 31 maart 2019.

2. Vitals Vitamine D voor meer energie met 25% korting

Vitals, vitamine DOm voldoende vitamine D in je lichaam aan te maken is het belangrijk om elke dag minstens 15-30 minuten buiten te zijn tussen 11 en 15 uur. In november tot mei is de zon in Nederland helaas niet zo krachtig. Vitals Vitamine D3 biedt een hoge dosering (25 mcg) als aanvulling op je voeding en eigen aanmaak door zonlicht. Bestel Vitals Vitamine D nu met 25% korting met code HOLISTIK3. Je betaalt dan €14,90 in plaats van €19,95. Actie geldig tot 31 maart 2019. Bestellen kan via deze link.

3. 20% korting op hele collectie van Urban Goddess

Urban goddess, karlijnUrban Goddess is hét yogalabel voor hippe yogini’s die on en off the mat hun practice rocken. De kleding zit zo comfortabel dat het aanvoelt als een second skin. Urban Goddess is daarnaast een eerlijk, duurzaam, biologisch en vegan label. Met code ‘Holistik3‘ krijg je 20% korting op alle items van Urban Goddess. Deze aanbieding geldt tot en met vrijdag 15 maart 2019. Bekijk hier de Urban Goddess collectie

4. The Moon Collection van Rock Your World met 20% korting

moon collection, rock your worldSamen met contributor Hanneke Peeters van Rock Your World maakten we “The Moon Collection”. Een serie healing auraspray’s, essentiële olietjes en bijpassende kristallen voor Volle- én Nieuwe Maan waarin het hart centraal staat. Speciaal voor ons 3-jarig bestaan krijg je 20% korting op alle producten uit The Moon Collection met code ‘holistikrocks‘. De aanbieding loopt tot en met vrijdag 15 maart 2019. Bestellen kan via rockyourworld.nl. 

5. Skin for Skin: collageen voor inner & outer beauty

Skin for Skin win collageenSinds de geboorte van Skin for Skin afgelopen jaar zijn wij fan van hun 100% natuurlijke collageen capsules. Slik je ze dagelijks? Dan werk je aan een strakkere en stevige huid, hydratie van binnenuit, voller haar en sterkere nagels. Wauw! Hier lees je wat collageen nog meer voor je doet. Bestel je in maart een voorraad collageen voor 2 maanden, dan krijg je er een gratis weekvoorraad bij. Vul bij de omschrijving ‘Holistik’ in en het team van Skin for Skin weet wat ze in moeten pakken. Via skinforskin.nl.

6. WIN: 5 x 2 tickets voor ‘A day with Ibu Jero’ t.w.v. €118

Ibu Jero, Balinese Hogepriesteres, Bali, healer, Ombir FoundationJe hart beschikt over een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid. Tegenwoordig leer je echter vooral om keuzes te maken vanuit je hoofd. Toch is het de moeite waard om vaker je hart te laten spreken. Maar haar fluisterstemmetje hoor je vaak niet vanwege het rumoer van je mind. Gelukkig is er hulp onderweg. Op 10 maart neemt de Balinese Hogepriesteres Ibu Jero je mee op reis van je hoofd naar je hart. Wil jij Ibu ontmoeten? We geven 5 x 2 tickets weg. Mail naar gettinglucky@holistik.nl met als onderwerp ‘Ibu Jero’ waarom jij aanwezig wilt zijn op zondag 10 maart. Kijk voor meer info over het event op ibujero.com.

7. WIN 3 x: Fitbit Charge t.w.v. €150

fitbit chargeDit is de nieuwste aanwinst binnen de populaire Charge-familie van Fitbit. Naast de bekende functies van de activity tracker (stappen tellen en het meten van je hartslag, slaapritme en aantal calorieën) heeft deze Charge een zwem-proof design, een groter touchscreen wat je tracking en berichten die binnenkomen nog makkelijker leesbaar maakt. De batterij gaat maar liefst 7 dagen mee. Mail om kans te maken op één van de 3 Fitbit Charge naar gettinglucky@holistik.nl met als onderwerp ‘Fitbit’ en laat ons weten waarom jij moet winnen. Kijk voor meer info over de Fitbit Charge op fitbit.com.

8. WIN: 3 x Holistik Handboek (body, mind, soul & holy crap) t.w.v. €20

holistik handboek, boekOver een paar weken ligt het Holistik Handboek in de winkel. De hoofdstukken gaan over familie, voeding, hoogsensitiviteit, natuur, voeding, schoonheid en de toekomst. We delen persoonlijke ervaringen, maar ook inzichten van experts die ons inspireren. En daarmee is dit boek een gids die je er dagelijks even bij kunt pakken op weg naar “a greater you“. Kans maken op 1 van de 3 exemplaren? Mail naar gettinglucky@holistik.nl met als onderwerp ‘Holistik Boek’ en laat weten waarom jij dit boek zou willen winnen. Kijk voor meer info over ons boek op Bol.com. 

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.