PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: vegan haircare pakket van Mr. Smith & Christmas Coupe bij Het Haartheater t.w.v. €100

Holy Crap
Mr. Smith haircare, haartheater, kerstactie
karlijn visser

Karlijn Visser
11.12.2018

‘Vegan’ en ‘selfcare’ zijn misschien wel de meest gebruikte woorden geweest van het afgelopen jaar op Holistik. Zowel voor een vegan lifestyle als het creëren van meer selfcare momentjes zetten wij ons graag in. Ze zijn helend voor jezelf en de planeet. Deze week hebben we een winactie die een brug slaat tussen beiden. Je maakt kans op een vegan haircare pakket van Mr. Smith in combinatie met een fijne ‘Heat Safe Christmas Blowout’ met de Dyson Super Sonic haardroger bij Het Haartheater. 

WIN: vegan haircare pakket van Mr. Smith & Christmas Coupe bij Het Haartheater t.w.v. €100

Zoals je misschien weet kom ik al jaren bij Het Haartheater om mijn blonde lokken in tact te houden. Kleurkoning Ferry Loeve weet precies hoe hij tot de perfecte tint blond komt, zonder dat mijn poreuze haar ervan naar de filistijnen gaat. Zie hier zijn meest recente werk: @karlijn_visser. Toen hij me vroeg of we een toffe kerstactie konden opzetten werd ik gelijk enthousiast.

Mr. Smith bij Het Haartheater

Het knip- & kleurteam van Het Haartheater is vanaf dag één fan van de shampoos en conditioners. Mr. Smith. Ondertussen hebben ze net 8 nieuwe vegan stylingproducten aan hun collectie toegevoegd. Waarom het zulke lekkere producten zijn? Dat komt onder andere omdat Mr. Smith ‘PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) certified vegan’ is en je meteen ziet welke ingrediënten er in de producten zitten (en welke gelukkig niet: zoals SLS en parabenen). De basisingrediënten zijn biologische plantenextracten en essentiële oliën. Een heerlijk idee toch, om daar je haren mee te wassen en te verzorgen? Daarnaast tref je ook wat meer mysterieuze bestanddelen aan waaronder cacao, mandarijn, jasmijnolie of rozengeranium. Dit alles om jouw lokken van het nodige vocht te voorzien, zonder je haar zwaar te maken.

Mr. Smith haircare, haartheater, kerstactie

WIN: vegan haircare pakket van Mr. Smith & Christmas Coupe bij Het Haartheater t.w.v. €100

Je maakt naast een Mr. Smith pakket (passend bij jouw haartype) ook kans op een Christmas Coupe bij Het Haartheater, als ultiem selfcare momentje in deze drukke decembermaand. Om je haar Kerstklaar te maken, gebruikt het stylingteam van Het Haartheater de Dyson Super Sonic haardroger. Want wist je dat beschadigd haar er lang niet altijd beschadigd uit hoeft te zien? Het kan zelfs maanden duren voordat de effecten van thermische, mechanische of chemische beschadigingen zichtbaar worden. Beschadigd haar herken je aan gespleten punten, breekbaar haar of minder glans, of doordat het haar sneller uit model raakt. Het gebruik van hoge temperaturen om te stylen (oeps… die föhn, die stijltang!) kan onherstelbare schade veroorzaken. Gelukkig weet de Dyson haardroger warmte en lucht perfect te combineren zodat jij, in elk geval wat je haar betreft, een zorgeloze kerst tegemoet gaat ;-).

Om kans te maken vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Het Haartheater via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.