WIN: 2 tickets voor Gregg Braden in Amsterdam t.w.v. €750 – 28 & 29 september

Heart + Soul
gregg braden, seminar, Amsterdam, de mens als ontwerp, boek
karlijn visser

Karlijn Visser
24.08.2019

Gregg Braden is al 5 keer gekroond tot New York Times best-seller auteur en staat internationaal bekend als bruggenbouwer op het gebied van spiritualiteit, wetenschap en ons menselijk potentieel. Misschien heb je hem al voorbij zien komen als expert in de Netflix documentaire HEAL of in de series ‘Missing Links’ en ‘Ancient Civilizations’ op Gaia.com. Toen ik hoorde dat Gregg op 28 en 29 september zijn 2-daagse workshop “Human by Design: Awakening the Power to Thrive in Life’s Extreme” geeft in het Amsterdamse Tuschinski theater wist ik het zeker: hier wil ik bij zijn! En het leuke is dat we 2 tickets, – inclusief zijn boek De Mens als Ontwerp – mogen verloten. Iets voor jou? Lees dan snel verder.  

WIN: 2 tickets voor Gregg Braden in Amsterdam t.w.v. €750 – 28 & 29 september

Tijdens de workshop zal Gregg Braden de traditionele grenzen tussen wetenschap en spiritualiteit overbruggen om de op wetenschap gebaseerde technieken door te geven waarmee je je buitengewone menselijke potentieel kunt aanwakkeren. Denk bijvoorbeeld aan een geavanceerde staat van regeneratie van je cellen, een extreem lang leven, zelfheling en meer.

De Mens als Ontwerp: 3 eye-openers uit Gregg’s boek

1. Wie zijn wij? 
gregg braden, de mens als ontwerp, boekDe belangrijkste vraag die Gregg voortdurend in zijn boek stelt is: Wie zijn we? Want ondanks de meest fantastische, moderne technologische ontwikkelingen heeft de wetenschap nog altijd geen helder antwoord op de meest fundamentele vraag over ons bestaan. Het antwoord wie de mens in essentie is bepaalt onze manier van kijken – de filters – naar anderen, de wereld om ons heen en, het belangrijkst, naar onszelf. Stel bijvoorbeeld dat we onszelf los van ons lichaam zien, dan zullen we het genezingsproces benaderen als machteloze slachtoffers van een ervaring waarover we geen controle hebben. Maar recente ontdekkingen bevestigen dat er als we leven vanuit het besef dat ons lichaam zó ontworpen is dat het zich voortdurend herstelt, vernieuwt en geneest, door deze veranderde zienswijze een chemie in onze cellen ontstaat die deze overtuiging weerspiegelt.

2. Gregg rekent af met de evolutietheorie
De allereerste mensen op aarde, zo’n 200.000 jaar geleden, hadden dezelfde ontwikkelde hersenen en hetzelfde zenuwstelsel als wij tegenwoordig. Ze hadden het vermogen tot zelfsturing van vitale functies al ontwikkeld. Dit staat haaks op de ideeën van de evolutieleer waarin wordt gezegd dat de natuur niet ‘overbedeelt’ maar eigenschappen slechts toebedeelt wanneer ze nodig zijn. Het recht van de sterksten zeg maar.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

3. Hartwijsheid
In je hart liggen de diepste waarheden over jouw leven besloten. Je kunt ervoor kiezen om alleen onder speciale omstandigheden gebruik te maken van de wijsheid in je hart. Bijvoorbeeld als je vastloopt en niet weet wie je om raad kunt vragen. Maar je kunt de relatie met je hart ook zo ontwikkelen dat deze als een tweede natuur wordt, een bron die je altijd en overal kunt aanspreken en om raad te vragen. In je hart liggen specifieke vermogens als liefde, empathie en intuïtie. Door deze vermogens te ontwikkelen kun je jezelf en de ander helen en onze wereld op een positieve manier beïnvloeden.

Workshop ‘Human by Design’: Awakening the Power to Thrive in Life’s Extreme

Tijdens de 2-daagse workshop zorgt Gregg ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Het is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken en meer te zijn dan je ooit durfde te dromen. Je leert om volledig in je eigen licht te gaan staan (onze familiesystemen expert Els van Steijn schreef hier eerder een artikel over: waarom je grootsheid omarmen moeilijker is dan jezelf klein houden). Dit is wat je van de workshop kunt verwachten:

 • Ontdek het bewijs dat het standaard denken ondermijnt als het gaat om waar we vandaan komen en wat de rol van evolutie is in ons leven
 • Wees getuige van ontdekkingen die ons verstand voorbij het aanvaarde gedachtegoed brengen als het gaat om wat we kunnen en hoe je dit in je leven kunt toepassen!
 • Je krijgt tools van Gregg’s aangereikt over hoe je jouw potentieel kunt ontvouwen:
  • 1. Krijg toegang tot een diepe staat van intuïtie
  • 2. Creëer een diepe staat van emotionele en fysieke heling
  • 3. Verminder en voorkom de erosie van ons DNA die zorgt voor ziekte en ouderdom
  • 4. Ontdek het mysterie en de betekenis van onze verstopte, maar krachtige, staat van superbewustzijn
  • 5. Leer hoe je deze ontdekkingen kun toepassen in intieme- en zakelijke relaties. Maar ook bij het nemen van levensveranderende beslissingen en voor heling. Kijk hier voor tijden en meer informatie over de workshop

WIN: 2 tickets voor Gregg Braden in Amsterdam t.w.v. €350 per stuk + 2 x boek De mens als Ontwerp t.w.v. €25

Wil jij – samen met iemand – een weekend ondergedompeld worden in de wondere wereld van Gregg en jullie potentieel verder ontdekken? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1. Volg Holistik en @Karlijn_Visser via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link