Verlopen – WIN: dé 5 bestsellers van Greenbeauty Market t.w.v. €145,50

Holy Crap
green beauty market
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
28.05.2021

De beauty branche verduurzaamt zich met grote snelheid en veel creativiteit. We love it! Er is eigenlijk geen excuus meer om je badkamerkastjes niet stap voor stap te voorzien van meer conscious items. Deze week mogen wij daar één winnaar alvast een handje mee helpen. We geven een pakket met 5 bestsellers van Greenbeauty Market weg, met onder andere een natuurlijke lipstick van Le Rouge Francais en een kokosolie-scrub met bamboe-extracten van Baiobay. Doe jij mee?

WIN: dé 5 bestsellers van Greenbeauty Market t.w.v. €145,50

Greenbeauty Market is jouw one-stop-shop voor al je vegan, organic en natuurlijke beauty must haves. Een absolute aanwinst dus voor de bewuste smeerder. Het leuke is dat je bij Greenbeauty Market de echt bijzondere merken ontdekt die soms moeilijk te vinden zijn. Founders Robbie en Geertje hebben gelukkig een neus voor het scouten van gepassioneerde ondernemers in de clean & green beautyindustrie. Twee van die merken zetten we hieronder in het zonnetje, aangezien zowel Le Rouge Francais als Baiobay bestsellers in hun collectie hebben die jij deze week kunt winnen!

Le Rouge Francais

Le Rouge Francais heeft een geweldige collectie lipsticks met enkel natuurlijke pigmenten en voornamelijk biologische ingrediënten gemaakt. Hou je vast, want dit hele lijstje vol met krachtpatsers van Moeder Aarde voorziet jouw lippen binnenkort misschien van de nodige kleur: meekrap, achiote, rode radijs, vlierbes, alkanet, hibiscus, zoete aardappel, paarse maïs en tomatenlycopeen. De lipsticks zijn cruelty free en vegan en hebben de nodige certificeringen (zoals die van peta & cosmos). Ook hun verpakking is innovatief. Het hulsje van de lipstick lijkt namelijk op plastic, maar is gemaakt van plantaardige olie én is hervulbaar. De winnaar ontvangt daarom naast de nude liptint Castanea, ook een mooie refill van de kleurloze lipbalm Nordgron. Die klik je zo het hulsje in als je lipstick op is, of als je een keer van kleur wilt wisselen.

Baiobay

In het te winnen pakket vind je ook 3 producten van Baiobay. Alles draait bij dit merk om het gebruik van biologische kokosolie en kokoswater. Voor de Baiobay hydrating gel-cream wordt bijvoorbeeld kokoswater gecombineerd met hyaluronzuur, om jouw gezicht van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat diep te voeden en hydrateren. De face & lips scrub combineert kokosolie met bamboe-extracten voor een ultieme milde scrubbeurt van je gezicht en lippen. Tenslotte is de organic coconut oil van Baiobay zo puur als maar kan. Heerlijk om je hele lichaam mee te vertroetelen. Verwarm de tube voor gebruik even tussen je handen of onder de kraan zodat de kokosolie er smooth uitkomt.

10% korting bij Greenbeauty Market

Geloof je niet meer in winacties? Niet getreurd, ook daar hebben we aan gedacht. Tot en met 30 juni 2021 ontvang je 10% korting op je bestelling bij greenbeautymarket.com. Gebruik code holistik10 bij het afrekenen. De korting is per persoon eenmalig inzetbaar en kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes of producten in de sale.

green beauty market

WIN: dé 5 bestsellers van Greenbeauty Market t.w.v. €145,50

Wil jij kans maken op dit fijne Greenbeauty Market pakket? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @karlijn_visser en @greenbeautymarket_com via Instagram
2. Schrijf je hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je geen instagram? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week persoonlijk bericht.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.