Spirituele to do tips: meditatievideo en een liefdevol retreat op Bali

by Karlijn Visser 07.04.2017

Ken je de knappe zusjes LouLou en Isabella van Go With The Glow? Sinds een paar jaar laten zij zien dat een vegan lifestyle alles behalve saai en suf hoeft te zijn. Sterker, als je LouLou en Isabella ziet, wil je maar wat graag een stukje van hun glow te pakken zien te krijgen. En dat kan ook met behulp van deze meditatie en hun aankomende Love out loud yoga retreat voor spirituele groei op Bali. 

Spirituele to do tips: meditatievideo en een liefdevol retreat op Bali

De vegan zusjes organiseren het LOVE out loud retreat omdat ze het belangrijk vinden meer aandacht te besteden aan de achterliggende Yoga Filosofie. “We misten een zekere diepgang die wij hoognodig achten voor een yogapractice” aldus Isabella. Ze organiseren hun aankomende retreat dan ook niet voor niets samen met onder andere een voormalig monnik. Uiteraard is de voeding die je voorgeschoteld krijgt volledig vegan. Want Loulou en Isabella hebben zelf niet alleen veel fysieke voordelen ervaren van deze plantaardige levensstijl, maar ook mentale verheldering en spirituele groei.

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Dit staat je te wachten

“We gaan de kaders van een bewust gestyled leven doorbreken, om meer te leven vanuit de ware intentie van het hart” vertelt Loulou.  Er is een 7-daags full circle of yoga programma opgesteld waarin er wordt ingespeeld op het verlangen van onze doelgroep die het bewustzijn naar een hoger niveau wil tillen. Denk aan fysieke uitdaging, veel aandacht voor spirituele groei onder begeleiding van een voormalige monnik Liladhar Das, een plantaardig biologisch menu, ademhalingstechnieken en stiltes. Kortom: een mystieke reis die je verbindt met je authentieke potentie.

Go With The Glow, love out loud

De yogateacher

Debbie Jongejan, oprichtster van OHMat Dutch Design Yoga Mats, is een professionele Yoga teacher & Thai Yoga Massage therapeute. Zij bestudeerd Yoga meer dan 10 jaar op verschillende plekken wereldwijd. Op dit moment studeert ze de level2 Yoga Teacher Training en verkoopt haar Organic Yogamatten internationaal.

De monnik

Liladhar Das is de afgelopen 10 jaar Hindu monnik geweest en hij bestudeerde de Yoga Filosofie op verschillende plekken in India, Zuid Korea en Rusland. Zij bijzondere levensvisie en kennis is onmisbaar volgens de zusjes om een goed Yoga Retreat te organiseren waarin ware transformatie centraal staat.

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Het ‘LOVE out loud’ retreat vindt plaats in een boutique resort tussen de rijstvelden van Ubud, Bali Indonesië. De prijzen variërend tussen de €850 en €1650. Aanmelden kan via loveoutloudretreats.com.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN